Με τον Τάκη Γιαννόπουλο, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «snews.gr» ο έμπειρος προπονητής είχε καθοριστική επαφή με κορυφαία διοικητικά στελέχη των «κυανόλευκων» και έδωσε τα χέρια. Γεγονός, το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι ο επιτυχημένος προπονητής θα ηγηθεί των τυχών της φιλόδοξης ομάδας των δυτικών προαστίων για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Καταλυτικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης διαδραμάτισε η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους, όπως φυσικά και το πρότζεκτ της επόμενης σεζόν που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον έμπειρο προπονητή.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος αναφερόμενος στην παραμονή του αρκέστηκε να επισημάνει τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και έτσι συμφωνήσαμε σε όλα. Αυτό που προέχει είναι να μπούμε στη φυσική μας έδρα με την έναρξη της νέας χρονιάς και φυσικά αυτή η παράμετρος θεωρώ ότι θα κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο μας ώστε να υλοποιήσουμε τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Η Αγία Ελεούσα πρέπει βάσει της δυναμικής της να επανέλθει εκεί που της αξίζει»

Πηγή: snews.gr