Ευχαριστίες Διονύση Βυθούλκα σε συναδέλφους του και μαθητές

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ως πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου των Πανελληνίων Εξετάσεων για το 1ο και 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας θα ήθελα εκ μέρους των μελών της Λυκειακής Επιτροπής και εγώ προσωπικά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δ/ντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου, κο Κεραμάρη Νικόλαο, τους συναδέλφους δασκάλους και φυσικά τους μαθητές του σχολείου οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων φρόντισαν να μην υπάρξει η παραμικρή ενόχληση των διαγωνιζόμενων υποψηφίων. Το γεγονός αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τελευταίες ημέρες του σχολικού έτους είναι δύσκολες στη διαχείρισή τους και λόγω κόπωσης και λόγω καιρικών συνθηκών και λόγω ηλικίας των μαθητών του Δημοτικού σχολείου.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους μαθητές του σχολείου, καλή ξεκούραση και καλές διακοπές στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και ειδικά για τον κο Δ/ντή καλά αποτελέσματα και επιτυχία για την κόρη του που διαγωνίζεται και αυτή στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Βυθούλκας Διονύσιος, Δ/ντής 2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας.

ΥΓ: Αναζητούμε την ταυτότητα των μικρών μαθητών και της κυρίας που τα συνόδευε την πρώτη ημέρα των εξετάσεων οι οποίοι από τα κάγκελα του σχολείου μας φώναξαν δυνατά τις ευχές τους στους διαγωνιζόμενους μαθητές μας σκορπίζοντας ευθυμία και πολλά χαμόγελα και παρέχοντας την απαραίτητη αποφόρτιση από το άγχος που διακατείχε όλους λίγο πριν την έναρξη των φετινών εξετάσεων. Όποιοι κι αν είναι τους ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη νότα που μας χάρισαν.