Απίστευτες προσφορές, δωρεάν μεταφορά και συναυλία στο Praktiker, της πόλης μας

Η Praktiker Hellas, με μία επένδυση ύψους € 1 εκ, ολοκλήρωσε τον Ιούνιο του 2019 την ανακαίνιση του καταστήματος της Αγίας Βαρβάρας και προσκαλεί όλους τους πελάτες της να το γνωρίσουν από κοντά. Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, από την Πέμπτη 13 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 17 Ιουνίου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή για την ανανέωση του καταστήματος.

Σε αυτό το διάστημα, αποκλειστικά οι πελάτες του καταστήματος της Αγίας Βαρβάρας, μπορούν να απολαύσουν μεγάλες προσφορές, να παρακολουθήσουν επιδείξεις προϊόντων, καθώς και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα για το σπίτι και τον κήπο, μεγάλης αξίας.

Επίσης, παρέχεται δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 13.06.2019 έως 17.06.2019, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσης.

Η γιορτή της Praktiker Hellas για την ανανέωση του καταστήματος της Αγίας Βαρβάρας, παράλληλα με τις προσφορές και τα δώρα, περιλαμβάνει ξεχωριστές εμπειρίες.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 20:00, θα «λάβει τη σκυτάλη» το συγκρότημα των REC, που με τους pop ρυθμούς και τα χαρούμενα beat του θα πραγματοποιήσει μία μοναδική, καλοκαιρινή συναυλία αποκλειστικά για τους επισκέπτες του καταστήματος.