Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, εχθές στην πόλη μας

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ γέμισαν χθες Τρίτη 11 Ιουνίου, την αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ προκειμένου να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τις εκλογές, το διακύβευμά τους και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε ήταν έντονος, όπως έντονη ήταν και η κριτική που ασκήθηκε για λάθη και παραλείψεις κατά την περίοδο της διακυβέρνησης.

Στην εισηγητική του ομιλία, ο Γιώργος Μπουγελέκας, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για ανατροπή του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών και να μπει φραγμός στα αντιλαϊκά σχέδια της ΝΔ.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους πολίτες οι οποίοι αναφέρθηκαν σε γενικά αλλά και τοπικά ζητήματα, έθεσαν ερωτήσεις και εξέφρασαν απόψεις για το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Παίρνοντας το λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο τί κρίνεται σε αυτές τις εκλογές και ποιες είναι οι εναλλακτικές ανάμεσα στις οποίες καλείται να επιλέξει ο λαός.

Αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το οποίο θα πρέπει να διαδοθεί παντού.

Η Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής στάθηκε στο θέμα των μικρομεσαίων καθώς και στα επιτεύγματα αυτής της Κυβέρνησης ενώ τοποθετήθηκε εκτενώς και στο θέμα του Νοσοκομείου “Η Αγία Βαρβάρα” που ετέθη από αρκετούς πολίτες.

Παρεμβάσεις στη συζήτηση έκαναν ο Πάνος Ρήγας, Αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας καθώς και ο Γιάννης Ραγκούσης, εκπρόσωπος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, στις οποίες η ψήφος έτσι και αλλιώς έχει διαφορετικό χαρακτήρα.

Όλοι συμφώνησαν ότι αυτή η Κυβέρνηση μέσα από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια κρατώντας όρθια την κοινωνία. Ο λαός θα της δώσει τη δυνατότητα στη νέα τετραετία να αναπτύξει το πρόγραμμά της για να προχωρήσουμε μπροστά με δίκαιη ανάπτυξη. Γιατί τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας.

Τ.Π.