Εξαιρετική συναυλία στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης, του Διονύση Αποστολόπουλου

Μια εξαιρετική Συναυλία του Καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, Διονύση Αποστολόπουλου και συνεργατών του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου, στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης, όσοι συμπολίτες βρέθηκαν στον υπέροχο κήπο του.

Ακόμα όμως και οι κάτοικοι των γύρων τετραγώνων απόλαυσαν τις μελωδίες, ενώ οι γείτονες στις βεράντες τους δεν έχασαν δευτερόλεπτο από όλη την εκδήλωση.

Τραγούδια δεμένα με την όμορφη βραδιά, χαλαρωτικά, νοσταλγικά τα οποία σιγοτραγουδούσαν οι παριστάμενοι, μεταξύ των οποίων ήταν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος συνοδευόμενος από Δημ. Συμβούλους του και συνεργάτες του.

Εξαιρετική και η χορωδία Ενηλίκων του Ωδείου, υπό την Διεύθυνση του Σταύρου Πιοτόπουλου, η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων.

Στο πιάνο ήταν ο Νίκος Καλοχέρης, ενώ την Καλλιτεχνική Επιμέλεια είχε ο Διευθυντής του Δημοτικού μας Ωδείου κ. Λευτέρης Καλκάνης, ο οποίος κλείνει εφέτος 25 χρόνια στο τιμόνι του και η προσφορά στην ανάπτυξή του είναι τεράστια.