Μήνυμα του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη προς τους μαθητές

Αγία Βαρβάρα 7 Ιουνίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητά μου παιδιά,

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι το τελευταίο βήμα μιας μακροχρόνιας, επίπονης διαδικασίας στο δρόμο προς την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εσείς, το οικογενειακό σας περιβάλλον και οι καθηγητές σας προσπαθήσατε με όλες σας τις δυνάμεις και είσαστε βέβαιοι πως η αποφασιστικότητα σας και η προσπάθεια που καταβάλλατε θα ανταμειφθούν.

Ανεξάρτητα, όμως από το τελικό αποτέλεσμα των εξετάσεων να είσαστε βέβαιοι ότι στη ζωή σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική, επιστημονική και κοινωνική καταξίωση αρκεί να συνεχίσετε τη προσπάθεια που ξεκινήσατε με πίστη, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τη εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχουν μεγάλη σημασία αλλά δεν παύουν να είναι ένα μόνο βήμα στο ταξίδι της ζωής σας.

Αγαπητοί μαθητές συνεχίστε να προσπαθείτε για το καλύτερο, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να παλεύετε για τα όνειρά σας.

Γιώργος Π. Καπλάνης
Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας