Δεν αλλάζει ο αριθμός εδρών των συνδυασμών στην πόλη μας, σύμφωνα με τον κ. Γιάγκα

Την Τρίτη 4 Ιουνίου δημοσιεύσαμε τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στην επίσημη σελίδα του Υπ. Εσωτερικών και γνωστοποιήσαμε την απόφαση του κ. Μίχου να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των εκλογών της πρώτης Κυριακής (26 Μαΐου) ευελπιστώντας να κερδίσει ακόμα μία έδρα.

Ο κ. Γιάγκας  επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε πως οι έδρες δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν και θα παραμείνουν ως έχουν, κάνει δεν κάνει αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων ο κ. Μίχος, διότι δεν διαθέτει το καλύτερο υπόλοιπο από τους άλλους συνδυασμούς.

Το μόνο που πιθανώς να αλλάξει είναι τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των νέων Δημοτικών Συμβούλων, υπενθυμίζουμε πως ο κ. Μίχος εκλέγει 11 Συμβούλους, ο κ. Καπλάνης 6, από 4 οι κ.κ. Γιάγκας και Βασιλάκος και 2 Συμβούλους τέλος εκλέγει η παράταξη της κ. Καρανάσιου.

Ο κ. Μίχος σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν δεν θα έχει την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων στις συνεδριάσεις του Σώματος, εκτός κι αν υπάρξουν ανεξαρτοποιήσεις Συμβούλων από άλλους Συνδυασμούς…