Κλούβα των ΜΑΤ και άλλες Αστυνομικές δυνάμεις πρωί – πρωί στην πόλη μας

Κλούβα των ΜΑΤ, αλλά και ένα άλλο μέσο μεταφοράς Ειδικής Αστυνομικής Ομάδας, από νωρίς το πρωί, της Τρίτης 4 Ιουνίου, ήταν στις γωνίες Π.Π. Γερμανού & Παλ. Πολεμιστών το δεύτερο, ενώ η κλούβα στην οδό Καραολή και Μεγ. Αλεξάνδρου, δίπλα στην Εστία Ποντίων και τις Σχολές Χορού του Δήμου, με τους άνδρες της στο πεζοδρόμιο, να εποπτεύουν την περιοχή.

Οι πληροφορίες σχετικά με την παρουσία των δυνάμεων αυτών δεν ήταν προσβάσιμες, αφού σε ερωτήσεις αξιωματούχων της πόλης μας, αλλά και πολιτών προς τους Αστυνομικούς ήταν διαφορετικές προς τον καθένα.

Εικάζεται πως ίσως να αφορά την απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές του Κορυδαλλού, ίσως όμως να έχουν σχέση με την παρουσία το βράδυ της Δευτέρας κλούβας των ΜΑΤ, στην οδό Σίφνου κοντά στο Ωδείο, τέλος ακούστηκε πως η παρουσία της ΕΛΑΣ, αφορούσε κάτι σχετικά με συγκεκριμένες κατοικίες της περιοχής.

Πάντως ότι και να κάνανε οι Αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη μας, δεν υπήρξε κανένας από τους συμπολίτες μας που επικοινώνησαν για να πληροφορηθούν τον λόγο εμφάνισής τους, που να αποδοκίμασε το γεγονός, τουναντίον…