Ανακοίνωση της “Συμπαράταξης για τον Άνθρωπο & την πόλη” για τις εκλογές της Κυριακής

Στην προεκλογική περίοδο που ολοκληρώνεται την Κυριακή, η δημοτική κίνηση “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ” με τα μέλη της, συμμετείχε ενεργά μέσα απο το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” με επικεφαλής τον Γιώργο Καπλάνη. Με τη στήριξη των δημοτών, στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα εκπροσωπείται από τη δημοτική σύμβουλο Τασούλα Πετράκου.

Μαζί με την παράταξη του Μιχάλη Νικητάκη, 3 παρατάξεις συμφώνησαν από πολύ νωρίς, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων την κοινή τους κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.

Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών είναι σε όλους γνωστά.

Σήμερα οι παρατάξεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του σημερινού δημάρχου Γιώργου Καπλάνη είναι 5, μετά τις ανακοινώσεις του Μιχάλη Γιάγκα και του Θοδωρή Βασιλάκου. Η συνένωση αυτή δικαιώνει το αίτημα του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου για ευρύτερες συναινέσεις. Ότι ακριβώς απαιτεί και η καθιέρωση της απλής αναλογικής στη λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων.

Την Κυριακή θα ανοίξουμε νέους, δημιουργικούς ορίζοντες για την Αγία Βαρβάρα. Γιατί η πόλη μας είναι η ζωή μας. Η ζωή ΟΛΩΝ μας!