Προοδευτική » Ο Γιώργος Γεωργιαννάκης απαντάει στην επίθεση του Λάμπρου Μίχου στην Κυβέρνηση

Ο Γιώργος Γεωργιαννάκης απαντάει στην επίθεση του Λάμπρου Μίχου στην Κυβέρνηση

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος στην πόλη μας. Θα μαυρίσουν αυτόν, που χωρίς επιχειρήματα, μόνο με θράσος, αλαζονεία και περισσή αμετροέπεια χαρακτηρίζει και επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Όφειλε να ξέρει, ότι αυτή η κυβέρνηση ρύθμισε το δάνειο της ΒΙΟΧΡΩΜ, για να μπορεί σήμερα να κομπάζει, ότι θα την κάνει Ακαδημία των Τεχνών (που έντονα μας θυμίζει τις εξαγγελίες του για το στάδιο Ολυμπιακών διαστάσεων, που άφησε το δήμο μας χωρίς γήπεδο για χρόνια.

Και για το γήπεδο την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα Δούρου χρειαστήκαμε). Ο τιμητής θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τόσο το ΜΕΤΡΟ, όσο και πολλά άλλα δημόσια έργα που είχαν ουσιαστικά εγκαταλειφθεί.

Θα πρέπει ακόμη να αντιληφθεί, ότι έτσι και αλλιώς είναι η μειοψηφία στην πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πόλη απαιτεί συναινέσεις, συνεργασίες, διαφάνεια, δημοκρατία. Η απλή αναλογική, αίτημα δεκαετιών για το δημοκρατικό αυτοδιοικητικό κίνημα, είναι πια γεγονός. Πρέπει να μάθουμε να συνομιλούμε χωρίς χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Γιώργος Γεωργιαννάκης

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!