Ο κ. Παναγιώτης Πεντζερίδης μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, σαν προπαγανδιστικό όργανο του Δημάρχου κ. Καπλάνη

Ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Λάμπρου Μίχου, κ. Παναγιώτης Πεντζερίδης, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του  κείμενο με το οποίο μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ στους κατοίκους της πόλης μας, σαν προπαγανδιστικό όργανο του Δημάρχου κ. Καπλάνη.

Αναδημοσιεύουμε το κείμενό του, αφού μας αφορά άμεσα, για να χαλαρώσουμε κι όλας, από το στρες των γεγονότων των εκλογών και ιδιαίτερα των Δημοτικών και να διασκεδάσουμε γενικότερα με όσα υποστηρίζει…

Δημοσιεύουμε επίσης και τη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο του, που εμφανίζει τους τρεις σωματοφύλακες, χωρίς όμως τον τέταρτο της παρέας.

Και  το κρίσιμο ερώτημα που γεννάται σε αυτό το πολυστόχαστο άρθρο του είναι που είναι ο τέταρτος, ο Ντ΄αρτανιάν;;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θα ήθελα να καταγγείλω στους ψηφοφόρους μου και γενικότερα στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, τον προπαγανδιστικό ρόλο της τοπικής εφημερίδας “Προοδευτική”, υπέρ του Γ. Καπλάνη και των δύο συνοδοιπόρων του.

Στις 29.05.2019 ο υποψήφιος δήμαρχος ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ, έδωσε συνέντευξη τύπου για τα συμβαίνοντα τις τελευταίες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν εμφανίσθηκε με την αιτιολογία, ότι δεν επρόκειτο για συνέντευξη τύπου, αλλά για προεκλογική ομιλία.

Στις 30.05.2019 και ώρα 20.00 το απόγευμα, λίγο πριν την τελική αναμέτρηση του Μίχου με τον Καπλάνη, επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα των αντιπάλων του. Λ. Μιχου, ο διορισμένος πρόεδρος της “ΑΤΤΙΚΟ-ΜΕΤΡΟ”, για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του Γ. Καπλάνη.

Η τοπική εφημερίδα “Προοδευτική”, θεώρησε την αιφνίδια επίσκεψη του προέδρου της “ΑΤΤΙΚΟ-ΜΕΤΡΟ”, απολύτως φυσιολογική και την κάλυψε με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτά τα κτυπήματα κάτω από την ζώνη και τις πισώπλατες μαχαιριές στον ήδη επιδοκιμασμένο δήμαρχο Λ. Μίχο, δεν πιάνουν στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας.

Έχουν αντιληφθεί τα αηδιαστικά και εμετικά παιχνίδια που παίζονται και δεν πρόκειται να δεχθούν τις κωλοτούμπες που διαδέχεται η μία την άλλη.

Ο Λ. Μίχος είναι πολύ σκληρός για να τον τελειώσουν και επειδή το γνωρίζουν, χρησιμοποιούν ακόμη και τοπικές εφημερίδες, μήπως και πείσουν το λαό της Αγίας Βαρβάρας.

ΜΑΤΑΙΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ για ΕΝΑΝ και ΕΝΑΣ για ΟΛΟΥΣ.