Ο Διευθύνων Σύμβουλος της “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ” κ. Παπαδόπουλος στην πόλη μας

Το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε την πόλη μας και πέρασε από το εργοτάξιο του Σταθμού στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Ο κ. Παπαδόπουλος έρχεται συχνά στην Αγία Βαρβάρα και παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών.

Με ευκαιρία την επίσκεψή του στην πόλη μας πέρασε από το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου κ. Καπλάνη και συζήτησαν περί των έργων και των εκλογών φυσικά.

Στο εκλογικό κέντρο εκείνη την ώρα ήταν και ο υπ. Δήμαρχος κ. Βασιλάκος, ο οποίος λίγο ενωρίτερα πραγματοποίησε περιοδεία με τον Δήμαρχο και στελέχη των παρατάξεων τους.

Ο κ. Δήμαρχος στη συνέχεια συνόδευσε τον κ. Παπαδόπουλο, στο εκλογικό κέντρο του κ. Μιχάλη Γιάγκα για γνωριμία.

Ο κ. Διευθύνων Σύμβουλος απάντησε σε ερωτήματα και απορίες που του έθεσαν οι κ.κ. Καπλάνης, Γιάγκας και Βασιλάκος σχετικά με την πορεία των έργων του ΜΕΤΡΟ και την ολοκλήρωση του έως τον Πειραιά.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως όταν ολοκληρωθεί ο σταθμός στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας, όλη η περιοχή και ιδιαίτερα το εμπορικό κέντρο της πόλης μας θα αναβαθμιστεί και θα αλλάξει όψη.

Σημειώνουμε πως η παραπάνω διαπίστωση που είναι αποδεκτή απ΄ όλους συν την επιτυχία της Δημοτικής Αρχής να  εντάξει την Ελ. Βενιζέλου στο πρόγραμμα “ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ”, θα μεταμορφώσουν στην κυριολεξία την πόλη μας τους επόμενους μήνες.