ΜΠΑΜ & ΜΠΟΥΜ!!! (Γράφει ο Γρηγόρης Σουλιώτης)

Είναι πολύ πιθανό, ο λόγος μου να ακούγεται λίγο αιρετικός μα να ξέρετε ότι είναι αληθινός γιατί, πλέον λόγω εμπειρίας, γνώσεων και παιδείας, έμαθα να διακρίνω καταστάσεις, να αναζητώ και να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Έτσι λοιπόν θα κάνω πάλι τις παρατηρήσεις μου για αυτό το πράγμα που λέμε εκλογές ή πιο ρομαντικά γιορτή της δημοκρατίας. Το λέω πράγμα και απολογούμαι στους “ιδεολόγους” γιατί νομίζουμε ότι ψηφίζουμε σε τηλεσόου.

Την Κυριακή πήγα πουρνό πουρνό στο εκλογικό κέντρο, υποψήφιος γαρ, καλημερίζω στο δρόμο συνυποψήφιους όλων των παρατάξεων (τους γνωστούς μου για να μην παρεξηγηθώ, εαν δεν είπα σε κάποιον καλημέρα) και πάω να πάρω τον καφέ μου για να ανοίξει και το άλλο μάτι. Παρατηρώ πολλές νέες και πολλούς νέους με αυτοκόλλητα συγκεκριμένης παράταξης. Μου κάνει εντύπωση, ρωτώ, ψάχνω και ουπς λαβράκι. Εταιρεία promotion!!! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη μονολογώ….

Συνεχίζω το κλασικό φραπεδάκι μου, με πλησιάζει μια γνωστή φυσιογνωμία – ευρύτερος γείτονας. Αδελφέ, είμαστε 5 άτομα και μου κοτσάρει στα μούτρα 3 ταυτότητες και 2 πιστοποιητικά. Με 50 τους βάζω τώρα μέσα να ψηφίσουν όποιον θέλεις. ΣΟΚ…. Σκέφτομαι τα παιδάκια μου να τα κερνάω, να τρώνε βάφλες και κρέπες και εγώ να πίνω καφεδάκι με την γυναίκα μου. Τον χαιρετώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Συνεχίζει ο λύκος, τα τσιμπάει και φέρνει το κοπάδι. Ξανά ΣΟΚ….

Η μέρα κυλά ήρεμα με εξαίρεση έναν τύπο που έχει μπερδέψει την ανηθικότητα με τη Χαρούλα Αλεξίου (ζήλεια μου λαλαλαλα) και μια αγενέστατη που κρυφάκουγε μια αδελφική, κυριολεκτικά, συζήτηση. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, λέω!!! Εξάλλου, θόρυβο στη ζωή κάνουν οι απαίδευτοι!!!

Βγαίνουν τα αποτελέσματα, η ομάδα χάνει τον πρώτο αγώνα και έχει τη ρεβάνς. Ακολουθεί μια εβδομάδα δύσκολη με άγριες φάτσες, απειλές, καλλιέργεια φόβου για την ερχόμενη Κυριακή κτλ κτλ. Όμως, η πόλη δεν πρέπει να αφεθεί στο σκοτάδι και στη μισαλοδοξία κανενός. Πρέπει να προχωρήσει. Και τσουπ έρχεται η συμφωνία των τριών, ή αλλιώς 5!!! Φώς στο τούνελ και όσοι το δούνε το είδανε!!! Τους ξέρω καλά, έχω συνεργαστεί μαζί τους, το είχα γράψει και στο συλλεκτικό 😀 φυλλάδιο μου!!! Φίλε Γιώργο, μαζί τους και με τους ικανότατους – αξιολογότατους νέους συμβούλους μπορείς να τα καταφέρεις όλα, αλλά κυρίως μπορείς να μονιάσεις την πόλη!! Εγώ είμαι μαζί σου, σε ξέρω, σε εμπιστεύομαι!!!

Φίλες & Φίλοι,

Την Κυριακή πρέπει να στηρίξουμε το Δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Καπλάνη και τους συνεργάτες του Θοδωρή Βασιλάκο και Μιχάλη Γιάγκα!!!

Μπαίνουμε με ευθύ βλέμμα για να μην δούμε τις σιχασιές που πιθανότατα γίνουν, ψηφίζουμε και φεύγουμε περήφανοι για την επιλογή μας.

Μην σκοτώσετε την ελπίδα,

Καλό βόλι!!!

Υ.Γ. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ Β., ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕΣ: ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΗΚΩΝΕΙ 5 ΚΙΛΑ, ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ 20 Κ ΟΧΙ 10. ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!

Γρηγόρης Σουλιώτης