Παντελής Πρεντάκης: “Συνεργαστείτε ξανά για το καλό αυτής της πόλης”

Οι άνθρωποι της Αγίας Βαρβάρας, την πρώτη Κυριακή των εκλογών, δήλωσαν σοφά και με απόλυτο τρόπο την βούληση τους.

Δεν παραχώρησαν, σε κανένα υποψήφιο Δήμαρχο την αυτοδυναμία της διοίκησης αυτής της πόλης! Απέδειξαν ότι ξέρουν να τιμούν και να εκτιμούν το πρόσωπο και την πορεία του καθενός και μάλιστα στα πλαίσια του δημοκρατικότερου συστήματος της απλής αναλογικής. Έστειλαν σαφές μήνυμα προς όλους!

“Συνεργαστείτε ξανά για το καλό αυτής της πόλης”.

Και το καλό αυτής της πόλης δεν αντέχει προσωπικές οπτικές, ούτε κατακερματίζεται κατά το δοκούν, αλλά απαιτεί την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Οι τρεις από τις πέντε παρατάξεις, που πήραν μέρος στις Δημοτικές Εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, αναλαμβάνουν την ευθύνη, όχι μόνο να συνεργαστούν, αλλά οφείλουν και να αποδείξουν ότι το συνεργατικό πνεύμα φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Τέτοιες συνεργατικές πρωτοβουλίες με βρίσκουν εκ πεποιθήσεως σύμφωνο!

Η προσωπική μου αυτή θέση έχει αποκλειστική και μόνη αφετηρία την υπηρεσία μου ως πρώην μέλος του παρόντος Δημοτικού συμβουλίου και πρώην Αντιδημάρχου αυτής της πόλης και σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την ιδιότητα του Πρόεδρου της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας την οποία κατέχω.

Άλλωστε, η παρουσία και η συμπεριφορά των άξιων μελών μας, σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς αυτών των εκλογών, αποδεικνύει το θεμελιακά ανεξάρτητο αλλά πάντα ενωτικό πνεύμα που μας διακατέχει!

Παντελής Πρεντάκης

π. Αντιδήμαρχος