Θεόδωρος Βασιλάκος: “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με το συνδυασμό του Γιώργου Καπλάνη”

Ο συνδυασμός του κ. Θεόδωρου Βασιλάκου, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαΐου πως στηρίζει στην δεύτερη επαναληπτική ψηφοφορία της Κυριακής 2 Ιουνίου, τον Δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΛΑΝΗ.

Πριν λίγη ώρα μας στάλθηκε προς δημοσίευση η παρακάτω ανακοίνωση του:

“Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μου, για την εκτίμηση και την αναγνώριση στο πρόσωπό μου, καθώς και την οργανωτική ομάδα του συνδυασμού, για την προσφορά της σε αυτή μας την προσπάθεια.

Σύμφωνα με το νέο εκλογικό σύστημα (απλή αναλογική) και τα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο συνδυασμός “Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά” σε ό,τι αφορά την κατανομή των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου, κερδίζει 4 (τέσσερις) έδρες και έχει πλέον ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων.

Έπειτα από διαβούλευση, ο συνδυασμός “Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά” αποφάσισε ομόφωνα να ενώσει τις δυνάμεις του με το συνδυασμό του κυρίου Γιώργου Καπλάνη, με σκοπό την επίτευξη ενός μεγάλου ενωτικού σχήματος όλων των δυνάμεων που αγωνίζονται για την εντιμότητα και τη διαφάνεια και επιδιώκουν την ενότητα και όχι την πόλωση και το διχασμό.

Απορρίπτουμε τις πολιτικές εκφοβισμού, υποτίμησης και διακρίσεων, καθώς και τις αυταρχικές, αλαζονικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία την οποία οραματιζόμαστε και στις αρχές που πρεσβεύουμε και εμπεριέχονται στο πρόγραμμά μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

“Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά”

Θεόδωρος Βασιλάκος”