Σταθερά μπροστά και με διαφορά ο Λάμπρος Μίχος. Στο 76,5% των καταμετρημένων λαμβάνει 40,9% των ψήφων

Μεγάλη είναι η νίκη που πέτυχε στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο κ. Λάμπρος Μίχος αφού από τα πρώτα εκλογικά κέντρα που έγινε η ψηφοφορία για τις Δημοτικές Εκλογές την Κυριακή 26 Μαΐου, προηγείτο σταθερά και με διαφορά του δεύτερου συνδυασμού, αυτού του κ. Καπλάνη.

Με καταμετρημένο το 76,47 % των ψηφοδελτίων, σε 39 από τα 51 εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει το 40,87% των ψήφων και εξασφαλίζει 11 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεύτερος συνδυασμός αναδεικνύεται αυτός του κ. Καπλάνη με 21,28% (6 έδρες).

Ακολουθεί ο κ. Γιάγκας με ποσοστό 16,12 % (4 έδρες).

Τέταρτος συνδυασμός αναδεικνύεται αυτός του κ. Βασιλάκου με 13,54% (4 έδρες) και τελευταίος ο συνδυασμός του ΚΚΕ με επικεφαλής της κ. Καρανάσιου με ποσοστό 8,19% (2 έδρες).

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, θα αναμετρηθούν ο κ. Λάμπρος Μίχος με τον κ. Γιώργο Καπλάνη, για τον τελικό νικητή των Δημοτικών εκλογών και την ανάδειξη Δημάρχου της πόλης μας για την επόμενη τετραετία.

Η εφημερίδα μας έχει απευθυνθεί σε Λάμπρο Μίχο και Γιώργο Καπλάνη και περιμένει δηλώσεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Εν τω μεταξύ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως η χώρα οδηγείται σε πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές.