Δελτίο τύπου από τον “ΟΔΥΣΣΕΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας σας καλοσωρίζει στην νέα αθλητική χρονιά. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένουμε την 1η Σεπτέμβρη για την έναρξη των προπονήσεων. Αγόρια και κορίτσια από 6 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να νοιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού μέσα από τους αγώνες που θα συμμετέχουν.

Οι προπονητές των παιδιών μας είναι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές μπάσκετ, κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος και μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Με δύο πολύ σημαντικά γεγονότα μία άκρως επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η Χαραλαμπάκη Λία ήταν η MVP (πολυτιμότερη παίκτρια) στο ALL STAR GAME του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τα νεαρά κορίτσια του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να αγωνιστούν ως συμπαίκτριες με τις αγαπημένες τους  αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Άρτεμις Σπανού, Λήδα Πολιτοπούλου και Ανθή Χατζηγιακουμή.

Με επιτυχία στέφθηκε και η ετήσια εκδρομή του συλλόγου στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ. Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν αγαπημένα τους αθλήματα και όχι μόνο. Ακολούθησε ψήσιμο και φαγοπότι όπου όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τη χρονιά και έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Κος Μαϊχόσογλου Ηλίας

wind: 6939453673 whats up: 6938681672 σταθερό: 2118505335

WEB SITE: odysseusbc.gr – FACEBOOK: Odysseus bc

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (official group)