Συνεχίζεται ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Εκλογική Διαδικασία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται από το πρωί η εκλογική διαδικασία στην πόλη μας για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής, Δημάρχου, Περιφερειάρχη και Συμβούλων της Περιφέρειας, καθώς επίσης και Ευρωβουλευτών.

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών, η ώρα δημοσίευσης του παρόντος είναι 13:00΄, οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και υπάρχει συνεχής προσέλευση ψηφοφόρων.

Δεν είναι ακόμα δυνατή πάντως η εκτίμηση της αποχής.

Στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας, της 18ης Μαΐου 2014, οι εγγεγραμένοι ήταν 22.508, ψήφισαν 17.217.

Βρέθηκαν 13.976 έγκυρα ψηφοδέλτια, ενώ τα άκυρα και τα λευκά ήταν 3.241. Η αποχή ανήλθε στο 23,5%.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι περνάνε από τα εκλογικά κέντρα που διεξάγεται η ψηφοφορία και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτόχρονη ψηφοφορία τριών διαφορετικών Υποψηφίων (Δήμος, Περιφέρεια, Ευρωβουλή), ίσως καθυστερήσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το βράδυ, διότι δεν γνωρίζουμε με ποιά από τις τρεις κάλπες, θα ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Πάντως αρκετός κόσμος, εκπρόσωποι Δημοτικών συνδυασμών, κομμάτων, Περιφέρειας, φίλοι και οπαδοί τους βρίσκονται συνεχώς έξω από τα κέντρα που διεξάγεται η ψηφοφορία.

Η αγωνία φυσικά όσο περνάει η ώρα απογειώνεται και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, ανάλογα φυσικά ποιος τα υποστηρίζει.

Εμείς σαν εφημερίδα θα προσπαθήσουμε να έχουμε αποτελέσματα προς δημοσίευση, εγκαίρως και εφ΄όσον διαπιστωθεί πρωτίστως η εγκυρότητά τους.

Ιδιαίτερη κίνηση έχουν τα τμήματα Ετεροδημοτών που βρίσκονται στα 4ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, στους πεζόδρομους Αντώνη Σαμαράκη και Κολοκυθά.

Από την πόλη μας πέρασε πηγαίνοντας  στο Χαΐδαρι να ψηφίσει και ο επικεφαλής του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ” Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος πέρασε από το κατάστημα του υπ. Δημοτικού Συμβούλου με το Συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Παλτεζανάκη Δημήτρη για να του ευχηθεί καλή επιτυχία. Επίσης στο 7ο Δημοτικό Σχολείο προσήλθε και ψήφισε η αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα.