Αγγελάκη Ελισσάβετ: “Η επικείμενη νέα εκλεγμένη αρχή θα πρέπει να έχει πολιτική βούληση”

Η Αξία της κοινωνικής αντίληψης για μένα έχει διαχρονική ισχύ.

Πιστεύω ξεκάθαρα ό,τι μονάχα με ενότητα και ομοψυχία, μπορούμε να παρέμβουμε εξυγιαντικά και να πορευτούμε με πνεύμα συσπειρωτικό στην τοπική μας κοινωνία.

Με την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό η δική μας πόλη, δεν φιλοδοξώ να γίνω ένας απλός διαχειριστής της πολιτικής και των προβλημάτων της Αγίας Βαρβάρας.
Ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε τη νέα δυναμική για την πόλη δηλώνοντας την δυνητικότητα και πραγματικότητα καινοτόμων προτάσεων για τις νέες εξελίξεις.

“Η δική μας πόλη” οφείλει ν’ αναπτύσσεται συνεχώς προσφέροντας στους δημότες της στοχευμένα, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους

Συμπερασματικά: η επικείμενη νέα εκλεγμένη αρχή θα πρέπει να έχει πολιτική βούληση. Να εξασφαλίσει την κοινωνική αποδοχή καθώς η ανάμειξη, αρωγή, επικουρία και συμβολή, δεν πρέπει ν’ απηχούν μόνο μία συγκεκριμένη αντίληψη για τον δημόσιο χώρο, αλλά ν’ αποτελούν πρωτίστως απαίτηση των πολιτών.

Έχω μάθει να υψώνω το πνευματικό και προσωπικό μου ανάστημα σε κάθε έκφανση της ζωής μου.

Απευθυνόμενη σε όλους τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας και όντας ενταγμένη στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Η δική μας πόλη” σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε εκείνη την δυνατότητα με Δήμαρχο τον Γιώργο Καπλάνη, να προάγουμε τα “δυνατά σημεία μας” μετατρέποντας την πόλη μας, σ’ ένα σύγχρονο μοναδικό θύλακα-θησαυρό δημιουργίας πολλαπλών δράσεων, προκειμένου να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις κοινωνικές δομές και τις πολιτιστικές αξίες που χαρακτηρίζουν το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου, εκείνη την διακριτή, που βασίζεται στην ευγενή άμιλλα και το ήθος.

Αγγελάκη Ελισσάβετ

υπ. Δημοτική Σύμβουλος