Περάκης Παναγιώτης: “…Διεκδικούμε σήμερα ένα ομορφότερο αύριο”

Καθώς απομένουν λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πρωταρχικός σκοπός και αυτών των εκλογών είναι να βγει νικήτρια «Η Αγία Βαρβάρα», η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά παράλληλα και αναγκαία.

Θέλουμε την πόλη μας ακόμα ποιο σύγχρονη, ικανή να παρέχει και να εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας, στην επιλογή του συνδυασμού και των συμβούλων του.

Κάθε επιλογή είναι σεβαστή, εύχομαι η όποια επιλογή να στηρίζεται σε ουσιαστικά και μόνο κριτήρια. Να είναι προσανατολισμένη προς το συμφέρον του συνόλου και της πόλης μας και όχι προς το ευκαιριακό ατομικό ή άλλο συμφέρον.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι με τον νέο εκλογικό νόμο, καθιστά αναγκαία την προσεκτική εκλογή των υποψηφίων ώστε όποιος συνδυασμός εκλεγεί να μπορεί να εφαρμόσει όσο το δυνατόν αναπόσπαστα το πρόγραμμα του.

Κλείνοντας, θυμίζω ότι δεν μας έχει χαριστεί τίποτα και ότι έχει φτιαχτεί σε αυτή την πόλη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσπάθεια και θυσίες και αυτό πρέπει να συνεχιστεί.

Μας αξίζει ακόμα καλύτερη πόλη, διεκδικούμε σήμερα ένα ομορφότερο αύριο.

Καλή επιτυχία στην Πόλη μας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους ικανούς και άξιους υποψήφιους.

Περάκης Παναγιώτης