Λάμπρος Μίχος στην κεντρική ομιλία του: “Γύρισα για να ξαναφέρω την πόλη ψηλά εκεί που ήταν”

Ομιλία σε υψηλούς τόνους, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους οπαδούς του σε εγρήγορση, πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, την Παρασκευή 24 Μαΐου, μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στην Ελ. Βενιζέλου, ολοκληρώνοντας τον προεκλογικό του αγώνα.

Κόσμος πολύς και ο Λάμπρος Μίχος που στις τελευταίες συγκεντρώσεις και ομιλίες του ήταν ήπιος σε χαρακτηρισμούς προς τους πολιτικούς του αντιπάλους ξεσπάθωσε ξανά κατά πάντων, εκτός ΚΚΕ.

Μίλησε για όλα, για τον τρόπο που θέλει να διοικήσει, να δουλέψει να αλλάξει τα κακώς, κατ΄αυτόν, κείμενα, στον Δήμο.

Ιδιαίτερα αιχμηρός προς Γιάγκα, λιγότερο προς Βασιλάκο, αλλά τη μερίδα του λέοντος την κράτησε για τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη.

Τον κατηγόρησε πως υποβάθμισε μία πόλη πρότυπο που παρέλαβε και την έχει απαξιώσει όσο δεν παίρνει άλλο.

“Γύρισα για να ξαναφέρω την πόλη ψηλά εκεί που ήταν” τόνισε.

“Από την αρχή της προεκλογικής μου πορείας δεν επαναπαύθηκα στο Μύθο μου, στη φήμη που υπάρχει για μένα και στη δόξα που κατέχω.

Έκανα δεκατρείς συγκεντρώσεις, μίλησα με συμπολίτες μας, άκουσα τα προβλήματά τους και βάσει αυτών έφτιαξα με τους συνεργάτες μου το πρόγραμμα του συνδυασμού μας.

Θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την πόλη μας πάλι ψηλά”, υπογράμμισε.

Ο κ. Μίχος έκανε πάλι αναφορά σε έτοιμες μελέτες που δεν αξιοποιήθηκαν από το Δήμο κατά τη θητεία Καπλάνη και υποσχέθηκε πως θα εφαρμόσει το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε μέχρι τελευταίας κεραίας.

Η απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ, η Καθαριότητα, η Ασφάλεια των πολιτών και η τάξη θα επανέλθουν στην Αγία Βαρβάρα και η πόλη μας θα γίνει πρότυπο ξανά, υποστήριξε.

Η ομιλία του στα γνωστά πλαίσια του και η ρητορική του χαΐδευε τα αυτιά των συγκεντρωμένων.

Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πάντως πως δεν ξέρει τι θα βρει στο Δήμο εάν εκλεγεί και τι θα έχει να αντιμετωπίσει.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς στους συγκεντρωθέντες.