Μετά τη κεντρική ομιλία του, ο Δήμαρχος αναμένει με αισιοδοξία τον “αντίπαλό” του, για τη Δεύτερη Κυριακή

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, την Κοινωνική Πρόνοια τη σύγχρονη διοίκηση της πόλης, χωρίς κραυγές και αλαλαγμούς, με λόγια απλά από τα βάθη της καρδιάς του, αλλά αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης στην μεγάλη συγκέντρωση των οπαδών του, την Παρασκευή 24 Μαΐου, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Στην κεντρική αξιόπιστη ομιλία του, μπροστά στη Δημαρχία,  λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες και ο λαός της πόλης μας, αποφασίσει για το μέλλον της,  ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης, έδωσε το στίγμα του, γι΄αυτήν.

Ομιλία ανθρώπινη που άγγιξε τους πάντες και ιδιαίτερα εκείνους που γνωρίζουν την “ποσότητα της λάσπης” που έχει δεχτεί, το τελευταίο διάστημα από διάφορους σωτήρες, αποφεύγοντας να ασχοληθεί μαζί τους, αφοσιωμένος στο έργο του.

‘Εργο για το οποίο υπάρχει η αισιοδοξία, από την παράταξή του,  πως ο κόσμος θα το εκτιμήσει και θα τον επανεξελέξει Δήμαρχο για μία ακόμα μία συνεχόμενη τετραετία.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Φίλες και Φίλοι,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αποψινή σας παρουσία.

Μια παρουσία που μας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, αλλά το πιο σημαντικό, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, τον αγώνα, τη διεκδίκηση για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Απόψε από το κέντρο της πόλης μας, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι προχωράμε μαζί στο δρόμο που ανοίξαμε πριν από 9 χρόνια. Το δρόμο της δημιουργίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς .

Αλλά, στέλνουμε και μήνυμα σε όλους εκείνους που εδώ και κάποιους μήνες, ψιθυρίζουν διάφορα, προσπαθώντας να ακυρώσουν έργα, προσπάθειες και προσφορά.

Το μπόι του καθενός μας φίλες και φίλοι, το ορίζουν οι πολίτες.

Και οι πολίτες απόψε είναι εδώ!

Οι πολίτες απόψε αποφάσισαν!

Οι πολίτες απόψε ακύρωσαν τη πρόθεση κάποιων δήθεν σωτήρων της πόλης μας να διχάσουν και να πληγώσουν την κοινωνία.

Οι πολίτες απόψε αψήφησαν τους εκβιασμούς και τις απειλές.

Οι πολίτες απόψε απέρριψαν τις προσπάθειες εξαγοράς της ψήφου με δήθεν μελλοντικά ρουσφέτια.

Οι πολίτες απόψε επέλεξαν συνέχιση της προόδου και όχι οπισθοδρόμηση.

Οι πολίτες απόψε επέλεξαν το αύριο και όχι το χθες.

Πολίτες της Αγίας Βαρβάρας

Κάποιοι διάλεξαν συνειδητά όλο αυτό το διάστημα το δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας .

Πίστεψαν πως έτσι θα περιορίσουν τη δύναμη και τη δυναμική μας!

Έκαναν λάθος! Απόψε το βλέπουν!

Πίστεψαν πως μπορούν διακινώντας σενάρια και ιστορίες. Να κρύψουν την απουσία σχεδίου και την ανυπαρξία των προτάσεων τους για το αύριο του Δήμου.

Πίστεψαν ότι εκτοξεύοντας ύβρεις και συκοφαντίες, θα δικαιολογήσουν την δήθεν αναγκαιότητα της παρουσίας τους στα δημόσια πράγματα της πόλης.

ΟΜΩΣ αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η κατάσταση της πόλης και της κοινωνίας, είναι αυτή που ορίζει την αποψινή σας παρουσία εδώ.

Και η αποψινή σας μεγάλη παρουσία επιβεβαιώνει πως ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει.

Γίνεται καλύτερος,

Γίνεται ομορφότερος,

Γίνεται πιο λειτουργικός, κλείνοντας παράλληλα πληγές του παρελθόντος.

Όπως η πληγή των οφειλόμενων δόσεων για το δάνειο των 8.000.000€ που πήραμε για την αγορά της Βιοχρώμ, πληγή που δημιουργήθηκε με ευθύνη της προηγούμενης διοίκησης, η οποία επί σειρά ετών επέλεξε να μην καταβάλλει δόσεις, με αποτέλεσμα το 2013, οι απαιτήσεις να φτάσουν σε ύψος που θα μπορούσαν να μας τινάξουν στον αέρα. Και σήμερα, μετά από πολύ κόπο, καταφέραμε και να το κάνουμε βιώσιμο και να έχουμε εξοφλήσει ένα σημαντικό του μέρος.

Όπως η πληγή των οφειλών πάνω από 4.500.000 € σε προμηθευτές και σχεδόν 1.000.000€ σε ασφαλιστικά ταμεία, ποσά τα οποία εξοφλήσαμε.

Όπως η πληγή από τα πρόστιμα για τις δασικές και πολεοδομικές παραβάσεις στο δημοτικό αναψυκτήριο Πάνθεον, τις οποίες γνώριζε καλά η προηγούμενη διοίκηση, υπόθεση την οποία διευθετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο για το Δήμο, χωρίς να παρατηθούμε από το όραμά μας για το Πάνθεον, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Παραλάβαμε ένα κακοσυντηρημένο δίκτυο αποστράγγισης που οδήγησε στο σοβαρό και χρονοβόρο για να λυθεί πρόβλημα, κάτω από τη Γέφυρα Στ. Σαράφη.

Παραλάβαμε ακίνητη περιουσία με σοβαρές εκκρεμότητες, ένα πεπαλαιωμένο στόλο απορριμματοφόρων και μηχανημάτων, με τεράστιο κόστος συντήρησης και πολλά άλλα προβλήματα τα οποία επίσης αντιμετωπίσαμε.

Και είναι αλήθεια πως αυτά, σε κάποιους δεν αρέσουν.

Γιατί έχουν μάθει στη γρίνια και στο κουτσομπολιό.

Έχουν μάθει να έχουν χαμηλές προσδοκίες και δεν πίστεψαν ποτέ στις δυνατότητες αυτής της πόλης.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι με τη δύναμη των πολλών μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι με μεράκι, αγάπη και πολύ δουλειά ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Για αυτό το λόγο απόψε όλοι εμείς, εδώ, στέλνουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για την πόλη μας.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και πως είμαστε αποφασισμένοι.

Αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το έργο μας, αλλά και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, κοιτώντας μόνο μπροστά!

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα συνολικά.

Η περίοδος προ της κρίσης, των παχιών αγελάδων, με τα γεμάτα δημοτικά ταμεία και τις ευκολίες χρηματοδότησης, έδωσε τη θέση της σε μια περίοδο με λιγοστούς πόρους, αυστηρούς περιορισμούς στη διαχείριση και δραματική μείωση του προσωπικού μας λόγω των υποχρεωτικών συνταξιοδοτήσεων, των απολύσεων και της απαγόρευσης νέων προσλήψεων.

Όμως εμείς, δεν σκύψαμε το κεφάλι, δεν μεταθέσαμε τις ευθύνες, δεν είπαμε δεν είμαστε αρμόδιοι, δεν ψάξαμε για δικαιολογίες.

Σηκώσαμε τα μανίκια και κοιτάξαμε τα προβλήματα κατάματα. Υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας πως θα δώσουμε μάχη απέναντι στα προβλήματα, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας.

Φίλες και φίλοι

Τα προβλήματα της πόλης μας και των συμπολιτών μας, τα αντιμετωπίζω ως δικά μου προβλήματα και δεν ησυχάζω αν δεν λύνονται ή τουλάχιστον αν δεν δρομολογούνται οι λύσεις τους.

Και αυτό εσείς το γνωρίζετε γιατί καθημερινά με βλέπετε δίπλα σας. Δεν κλείστηκα σε γραφεία, δεν εξαφανίστηκα, δεν κρύφτηκα. Και για αυτό μπορώ απόψε να στέκομαι απέναντι σας.

Ζητώντας σας να προχωρήσουμε μαζί. Μαζί να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας, να την κάνουμε καλύτερη να την κάνουμε πιο σύγχρονη, πιο ασφαλή και πιο φιλική.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Τα τελευταία χρόνια με όραμα σχέδιο και σοβαρότητα υλοποιήσαμε και υλοποιούμε ένα στοχευμένο πρόγραμμα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και παράλληλα τον εκσυγχρονισμό της πόλης μας.

Και αυτά, φίλες φίλοι, είναι έργα και πολιτικές που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Είναι έργα υπαρκτά, έργα που έγιναν με συνεργασία, με διεκδίκηση και καθημερινό αγώνα.

Για αυτό αγαπητοί μου συμπολίτες θέλω να είμαστε περήφανοι για την πόλη μας.

Γιατί μαζί πετυχαίνουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες νίκες που αλλάζουν την όψη της και έτσι θα συνεχίσουμε.

Νίκες, όπως η εξασφάλιση κτηρίου και χρηματοδότησης για την δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων τρίτης ηλικίας με παράλληλη λειτουργία στο ίδιο συγκρότημα παιδικού σταθμού με δυνατότητα φιλοξενίας 120 παιδιών.

Νίκες, όπως η επιλογή του Δήμου μας για τη πιλοτική εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων, με διαλογή στην πηγή και κομποστοποίηση των βιοπλαβλήτων. Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα σημαντικό για την καθαριότητα της πόλης μας με πολλαπλά περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά οφέλη.

Νίκες, όπως η επικείμενη τόνωση και η αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης μας μέσα από το πρόγραμμα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου, προϋπολογισμού ύψους 1.7000.000€

Παράλληλα, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών προχωρήσαμε σε έργα που αναβάθμισαν αισθητικά τη ζωή μας και έκαναν την καθημερινότητά μας ευκολότερη.

Ήδη έχουν εγκριθεί έργα αξίας 12.000.000 €, τα οποία εξασφαλίσαμε μέσα από απαιτητικές διαδικασίες, κατά τις οποίες αξιολογήθηκε η επιστημονική αρτιότητα, ο ρεαλιστικός προϋπολογισμός, η βιωσιμότητα και το κοινωνικό όφελος των προτάσεών μας.

Και όλα αυτά έγιναν γιατί είχαμε πίστη στις δυνάμεις μας, άλλα πάνω από όλα, είχαμε τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη.

Φίλες και Φίλοι,

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρένθεση και να αναφερθώ σε κάτι που θεωρώ αρκετά σημαντικό.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αρκετοί συνυποψήφιοι μου αναφέρθηκαν σε ζητήματα δημοκρατίας.

Επιτρέψτε μου να σας πω, πως ο τρόπος που αντιλαμβάνεται μια δημοτική αρχή τη διοίκηση, δείχνει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία .

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε υιοθετήσει τις αρχές μιας δημοκρατικής διοίκησης, στην πράξη, προτάσσοντας τη νομιμότητα, αντιμετωπίζοντας με ισότιμο τρόπο όλους τους πολίτες, επιζητώντας λύσεις στα προβλήματα και προσπαθώντας να εξασφαλίζουμε την ευρύτερη δυνατή διαφάνεια των αποφάσεων και των ενεργειών μας.

Συνεπώς φίλες και φίλοι, αυτοί που μιλούν συχνά- πυκνά για αντιδημοκρατικές πρακτικές θα πρότεινα, πρώτα, να κοιταχτούν στο καθρέφτη.

Και κάτι τελευταίο που δεν μπορώ να μην σχολιάσω, φίλες και φίλοι.

Όλοι οι συνυποψήφιοι μου δεσμεύονται ότι θα καθαρίσουν την πόλη. Αναρωτιέμαι όμως!

Δεν έχουν δει, αυτές τις μέρες, σε τι κατάσταση αφήνουν τους χώρους που πραγματοποιούν τις συγκεντρώσεις τους και τους δρόμους σκορπίζοντας καθημερινά αμέτρητα φυλλάδια;

Η καθαριότητα μιας πόλης φίλες και φίλοι, δεν μπορεί να είναι στα λόγια.

Απαγορεύεται να είναι πεδίο αντιπαράθεσης. Γιατί αφορά την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας .

Αν δεν μπορούν να περιφρουρούν τους κοινοχρήστους χώρους που ο Δήμος τους παραχωρεί, είναι καλύτερο να αφήσουν τις μεγαλοστομίες.

Πολίτες της Αγίας Βαρβάρας

Απόψε είμαι εδώ γιατί θέλω να σας μιλήσω για το μέλλον.

Όλοι εμείς στην παράταξη η δική μας πόλη, έχουμε ένα όραμα και ένα σχέδιο για την Αγία Βαρβάρα. Που αφορά πρώτα και πάνω από όλα, τα νιάτα της πόλης μας.

Γιατί χωρίς αυτά δεν υπάρχει μέλλον.

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν, να αφιερώσω στις νέες και τους νέους την αποψινή μου ομιλία, κοιτώντας τους στα μάτια .

Για πρώτη φόρα οι 17αρίδες θα κληθούν και αυτοί να πάρουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους.

Τους θέλουμε μαζί μας.

Όχι ως ψηφοφόρους, αλλά ως συμμέτοχους και πρωταγωνιστές στο σχέδιο μας.

Θέλουμε αυτά τα νέα παιδιά να μείνουν εδώ, εδώ που οι γονείς και οι παππούδες τους μεγάλωσαν.

Μα πάνω από όλα θέλουμε αυτά τα νέα παιδιά να βρουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν, την επιχειρηματικότητα τους και την δημιουργικότητα τους.

Θέλουμε να οικοδομήσουμε την κοινωνία των υψηλών προσδοκιών την κοινωνία των νέων ευκαιριών.

Φίλες και Φίλοι,

Είμαι εδώ λοιπόν όχι για να υποσχεθώ, εύκολες ή μαγικές λύσεις αλλά για να δεσμευτώ απέναντι σας, για μεγάλες παρεμβάσεις που συγκροτούν το σχέδιο μας.

Δεσμεύομαι λοιπόν :

Για την εκπόνηση σχεδίου ανάπλασης σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, για να μην υστερεί καμία σε πράσινο, ελεύθερους χώρους και εξυπηρετήσεις.

Δεσμεύομαι ότι θα γίνει και πάλι πόλος έλξης η περιοχή του Πάνθεον, με τη δημιουργία Πάρκου που θα ενώνει όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της περιοχής, που θα διαθέτει μονοπάτια περιπάτου, ποδηλατοδρόμους αλλά νέες εγκαταστάσεις άθλησης και αναψυχής. Και αναψυκτήριο .

Δεσμεύομαι ότι θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων και την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων της πόλης με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Δεσμεύομαι για την ανανέωση των οχημάτων καθαριότητας και τη λειτουργία σύγχρονου συστήματος ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων χωρίς επιβάρυνση των οικονομικών μας και χωρίς αύξηση των δημοτικών τελών.

Δεσμεύομαι για τη βελτίωση των πεζοδρομίων και την δημιουργία νέων πεζοδρόμων. Για τη συγκοινωνιακή σύνδεση κάθε γειτονιάς με το Μετρό και την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση των πολιτών μέσα στην πόλη.

Δεσμεύομαι για την δημιουργία νέου παιδικού σταθμού στην πάνω Αγία Βαρβάρα, με στόχο όλα τα παιδιά της πόλης μας να μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν προσχολική ποιοτική φροντίδα.

Δεσμεύομαι για την ανακατασκευή όλων των παιδικών χαρών με βάση τα σύγχρονα πρότυπα παιδαγωγικής και τα πρότυπα ασφαλούς λειτουργίας.

Δεσμεύομαι για ανοικτά στην κοινωνία σχολεία, για τη συνεχή βελτίωση των σχολικών εγκαταστάσεων, για την παροχή Φυσικού Αερίου σε αυτά για καλύτερη θέρμανση των μαθητών και φιλικότερο περιβάλλον, παράλληλα με την εξοικονόμηση χρημάτων για την πλήρη υποστήριξη της εκπαίδευσης.

Δεσμεύομαι για νέους χώρους άθλησης. Γήπεδο τένις, γήπεδο 5Χ5. Τοποθέτηση κερκίδων στο Δημοτικό μας στάδιο και τοποθέτηση περιμετρικού τάπητα για τις ανάγκες άθλησης των συμπολιτών μας. Επίσης δεσμεύομαι για την  ανακαίνιση όλων των κλειστών γυμναστηρίων της πόλη μας.

Δεσμεύομαι για την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και ανάδειξης των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης μας.

Η ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου είναι προτεραιότητά μας.

Κι ακόμα. Είναι έτοιμη η μελέτη και με άμεση προοπτική χρηματοδότησης, για τη διαμόρφωση ενός συμπλέγματος προηγμένων τεχνολογικά υπηρεσιών στη Βιοχρώμ, για τους νέους επιχειρηματίες, με εκπαιδευτικούς, εκθεσιακούς, συνεδριακούς και πολιτιστικούς χώρους αρμονικά τοποθετημένους σε ένα ευχάριστο για το κοινό, πράσινο περιβάλλον.

Δεσμεύομαι ότι το Ανοικτό Θέατρο στα Νταμάρια θα κοσμεί την πόλη μας.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε του πολίτες κάθε ηλικίας, που αντιμετωπίζουν κοινωνικά προβλήματα διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο των κοινωνικών δομών και των υπηρεσιών μας.

Μετά τη λειτουργία Κέντρου Πληροφόρησης Υγείας και δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας άμεσος στόχος μας είναι η δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για τους συνανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στο χώρο της Εργατικής Εστίας και ενώ η κατασκευή Πολύκεντρου Κοινωνικής Πολιτικής & Ενημέρωσης στο κέντρο της πόλης για την οποία είμαστε έτοιμοι.

Και τέλος,

Δεσμεύομαι και το λέω για πρώτη φόρα δημόσια αγαπητοί μου συμπολίτες, ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε στην αγορά των οικοπέδων πίσω από το Δημαρχείο.

Και αυτό δεν είναι απλά μια δέσμευση αλλά είναι πραγματικότητα μιας και μετά από πολύ αγώνα καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση για την απόκτησή τους.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Ότι καταφέραμε και για ότι θα αγωνιστούμε να πετύχουμε, χρειαζόμαστε την δική σας συμπαράσταση.

Κόντρα στις φωνές του παρελθόντος.

Κόντρα στις πρακτικές που μας άφησαν στάσιμους.

Κόντρα στην αδράνεια και στις προσωπικές φιλοδοξίες.

Προτάσσουμε το ΕΜΕΙΣ,

Προτάσσουμε το ΜΑΖΙ,

Προτάσσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Η σχέση μας είναι μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

Είναι μια σχέση μου δοκιμάστηκε και άντεξε. Μια σχέση που δυνάμωσε μέσα από τις κοινές μας αγωνίες και διεκδικήσεις.

Δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε πότε αλεξιπτωτιστές. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ξέρετε πως οι αγωνίες σας είναι και δικές μου αγωνίες. Οι ανάγκες σας είναι ανάγκες μου και τα όνειρα σας, όνειρα μου.

Αγαπώ την πόλη μου, την τιμώ και τη σέβομαι. Αγωνίζομαι με μοναδικό στόχο την πρόοδό της και την ευημερία των συμπολιτών μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο δήμο, τους συνεργάτες μου, τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς μας συμβούλους. Όλους αυτούς που δίχως τη συμβολή τους, πολλά από αυτά τα έργα που σας περιέγραψα, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Τους ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν και που μου κάνουν, να πορευτούμε και να προχωρήσουμε μαζί.

Φίλες και Φίλοι,

Ο δρόμος δεν γυρίζει πίσω.

Η δουλειά, οι αγώνες και οι διεκδικήσεις χρόνων δεν χαρίζονται, δεν ακυρώνονται δεν σβήνονται.

Σας ζητώ να μας δώσετε καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί , για να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας, να την κάνουμε καλύτερη.

Κοιτώντας σας στα μάτια δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, συμπαραστάτης των αναγκών σας.

Δεσμεύομαι πως τον ελπιδοφόρο δρόμο που ανοίξαμε, θα συνεχίσουμε να τον περπατάμε μαζί.

Γιατί οι δεσμεύσεις μας είναι το συμβόλαιο τιμής που υπογράφουμε μαζί σας. Είναι το χρέος μας απέναντι στη νέα γενιά στο οποίο μπορούμε να ανταποκριθούμε γιατί

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,

ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ

Μα πάνω από όλα τη ΒΟΥΛΗΣΗ να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ .

Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Πάρτε λοιπόν την τύχη της πόλης στα χέρια σας.

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές,

Εσείς είστε οι εγγυητές και σε εσάς εμπιστεύομαι το μέλλον της Αγίας Βαρβάρας .

Τα καλύτερα είναι μπροστά