Προκάλεσε τροχαίο – Ετράπη σε φυγή – “Στούκαρε” το αμάξι της σε στάση λεωφορείων στην Ελ. Βενιζέλου

Μια κινηματογραφική δράση για γερά νεύρα εξελίχθηκε γύρω στις 1:30΄μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, νεαρά γυναίκα (Τ.Α.) οδηγώντας ένα  γκρι Ι.Χ. όχημα  μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Corolla, στην πορεία προς την πόλη μας στην Ιερά Οδό, έπεσε πάνω σε άλλο Ι.Χ. μάρκας SCODA Octavia στο ύψος της πλατείας Δαβάκη στο Αιγάλεω.

Αντί να σταματήσει ως όφειλε, να δει τη ζημιά προκάλεσε και εάν υπάρχουν θύματα από τη σύγκρουση και να ανταλλάξει στοιχεία με τον οδηγό του άλλου οχήματος, “σανίδωσε” το όχημά της και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο του συμβάντος.

Δείχνοντας αδιαφορία για ότι προκάλεσε.

Ο οδηγός του Ι.Χ. που έπεσε θύμα της νεαράς ανέπτυξε ταχύτητα και την ακολούθησε προκειμένου να τη σταματήσει για τα περαιτέρω.

Η οδηγός όμως του ΤΟΥΟΤΑ, δεν σταμάταγε με τίποτα, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη ταχύτητα.

Στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Ελευθερίου Βενιζέλου έστριψε αριστερά  προς την πόλη μας, απότομα.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, εκείνο να κάνει αναστροφή, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να σφηνωθεί στη Στάση των λεωφορείων που υπάρχει μπροστά από το Praktiker.

Χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να την απεγκλωβίσει με αλυσοπρίονο από το όχημα της αφού η πόρτα δεν άνοιγε από τη σφοδρή σύγκρουση.

Επιτόπου έφτασε η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΜ.

Μόλις μάθουμε περισσότερα, θα επανέλθουμε.

Η στάση της συγκοινωνίας καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ τα  κομμάτια  της διασκορπίστηκαν στον γύρω χώρο και στα παρτέρια.

Το όχημά της μάλλον δεν επισκευάζεται, αλλά τουλάχιστον η ίδια δεν χτύπησε σοβαρά όπως μάθαμε.

Στην κεντρική φωτογραφία λίγο μετά το συμβάν διακρίνονται, οι  άνδρες της Τροχαίας που συγκεντρώνουν στοιχεία, οι πυροσβέστες που απεγκλώβισαν την οδηγό, το ασθενοφόρο και το φορείο. Στο πεζοδρόμιο το αλυσοπρίονο με το οποίο έκοψαν την πόρτα, ενώ στο κέντρο διακρίνεται η πίσω ζάντα του Corolla, το οποίο είναι σφηνωμένο στη στάση.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες απεικονίζεται το σημείο του συμβάντος, με κομμάτια της στάσης διασκορπισμένα δεξιά και αριστερά…