O “Πολυνίκης” ξεκινά την αγωνιστική περίοδό του

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15

Λίγες μέρες απέμειναν για ξεκούραση τόσο στους αθλητές , όσο και στους ανθρώπους που του συλλόγου , καθώς  ξεκινούν οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 25 Αυγούστου στις  17.00 ξεκινά το Παιδικό τμήμα και την ίδια ημέρα στις 21.30 το τμήμα UNDER 22.

Tην Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 21.30 έχει προγραμματισθεί η πρώτη προπόνηση για την Ανδρική ομάδα του Πολυνίκη.

Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Σιπύλου.

 

Ο αρχικός ενθουσιασμός για την απόλυτα πετυχημένη πρώτη επίσημη χρονιά του συλλόγου , που μάλιστα συνοδεύτηκε με την ανάδειξη του Πολυνίκη σε Πρωταθλητή της Δ΄  ΕΣΚΑ  και την Άνοδο του στην μεγαλύτερη κατηγορία , συνεχίστηκε και στην περίοδο του καλοκαιριού καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί οι προσθήκες 3 πολύ ταλαντούχων νεαρών παικτών , κάτω των 18 ετών , οι οποίοι θα αγωνίζονται μεν με την Ανδρική ομάδα αλλά παράλληλα θα ενισχύουν και το τμήμα U22 στις δύσκολες αναμετρήσεις που θα υπάρξουν.

Αξίζει να τονισθεί με κάθε τρόπο ότι οι εν λόγω αθλητές όχι μόνο έχουν παραστάσεις αλλά και χρόνο συμμετοχής στην Β΄ Εθνική κατηγορία όπου συμμετείχε η προηγούμενη ομάδα τους ,  ο ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ  , που τελικά ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με 3 ακόμη παίκτες μεγάλης εμπειρίας , ακόμη και σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών , τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη των αγώνων Κυπέλλου ΕΣΚΑ  στις 13 Σεπτεμβρίου.

Άξιο αναφοράς του άριστου κλίματος που επικρατεί στην ομάδα είναι το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες που ανέβασαν τον σύλλογο κατηγορία στην 1η του συμμετοχή σε Πρωτάθλημα ανανέωσαν την συνεργασία τους και έτσι προσφέρουν στον νέο προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου ένα πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς θα έχει στην διάθεση του μια πλειάδα ικανότατων παικτών !

Ο κ. Παπανικολάου κατά τις 5 προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους είχε τα ηνία του Εύνικου Άνω Λιοσίων , ομάδα που είχε όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογη παρουσία στην Α΄ ΕΣΚΑ.

 

Under 22

 

To νεοσύστατο τμήμα του Πολυνίκη έχει την τύχη να αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τους νεαρούς παίκτες που ήταν και πέρυσι ο κορμός της Ανδρικής ομάδας που έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2013-14 με τον εντυπωσιακό αριθμό 17 νικών σε 20 αγώνες.

Οι εμπειρίες που απέκτησαν κατά την περυσινή περίοδο , σε συνδυασμό με τις πολύ καλές προσθήκες παικτών που έγιναν , είναι η καλύτερη εγγύηση ότι τα απογεύματα της Κυριακής , ημέρα διεξαγωγής των αγώνων , θα έχουν ιδιαίτερη αξία για τους φίλους της ομάδας.

Προπονητής του τμήματος παραμένει ο κ. Άγγελος Λαγός.

 

ΠΑΙΔΙΚΟ

 

Οι νεαροί αθλητές του τμήματος , με τις οδηγίες του προπονητή και φέτος κ. Αργύρη Γράψα , θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις εμπειρίες της προηγούμενης χρονιάς αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταγωνιστούν τις αρκετές νέες προσθήκες παικτών που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην διάρκεια της περυσινής χρονιάς όσο και στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Παιδικό τμήμα θα αγωνίζεται κάθε Τρίτη .

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις των μικρών αθλητών θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου. Προπονητής των τμημάτων  υποδομής του Πολυνίκη παραμένει και κατά την νέα περίοδο ο κ. Γιάννης Γαβρίδης.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Σημαντική αναμένεται να είναι η βοήθεια προς τον σύλλογο εκείνη των χορηγών του , τόσο σε αθλητικό υλικό όσο και σε προσφορές προς τους αθλητές και τις οικογένειες τους.

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση των ονομάτων των Χορηγών του Πολυνίκη καθώς και των λεπτομερειών βάσει των οποίων θα μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι αθλητές όσο και οι οικογένειες τους.

Η Διοίκηση του συλλόγου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΓΡΑΨΑ , Σαλαμίνος 52 στο Αιγάλεω για την πολύτιμη βοήθεια προς τον σύλλογο κατά την περυσινή χρονιά αλλά και την ανανέωση της Χορηγίας προς τον σύλλογο και για το 2014-15.

 

Η γραμματεία του συλλόγου πρόθυμα θα σας προσφέρει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τον Πολυνίκη στα τηλέφωνα 210 5698865 , 6907798511(Vodafone) , 6938656311 (Whats Up)  και 6949139325 (Vodafone)..