Ο Παντελής Πρεντάκης για τους υποψήφιους και τα φυλλάδια τους, που έχουν γεμίσει την πόλη μας


Περνώντας σήμερα τυχαία από διάφορες περιοχές της Αττικής, συνειδητοποίησα ότι, σαν δημότης αυτής της πόλης, οφείλω ένα ευχαριστώ στους υποψήφιους Δημάρχους μας, οι οποίοι επέλεξαν να μην επιβαρύνουν την πόλη με αφίσες τους σε κολώνες κλπ.

Δεν μπορώ όμως να κάνω το ίδιο με αρκετούς υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι έχουν γεμίσει όλο τον κόσμο με τα φυλλάδια τους, σπαταλώντας μάλιστα κάποια χρήματα σε πολύ δύσκολες εποχές!

Επιμένω, στην από ημέρες θέση μου ότι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος αγώνας, είναι το περπάτημα στους δρόμους της πόλης, ο διάλογος με τον κόσμο, ο χαιρετισμός και η γνωριμία με ευγένεια μαζί του.

Η αντίφαση του να διεκδικώ με την υποψηφιότητα μου καθαρότερη πόλη κι από την άλλη να υποβοηθώ στο αντίθετο, δεν είναι ορθή στάση, νομίζω.

Προκαλώ και παρακαλώ λοιπόν, τους εν λόγω υποψήφιους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους, μαζί με όποιον δημότη το αισθάνεται ως χρέος, τουλάχιστον μετά τις εκλογές, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, όλοι μαζί, να περπατήσουμε στους δρόμους της πόλης και να μαζέψουμε όλο το προεκλογικό παραπεταμένο υλικό, στέλνοντας παράλληλα σε όλους το μήνυμα, ότι η πόλη αυτή, είναι η Αγία Βαρβάρα όλων μας!

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ