Καλοκαίρι και KIDS SUMMER-CAMP 2019, ο καλύτερος συνδυασμός!

Δραστηριότητες, Αθλητισμός και Δροσερές Βουτιές, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στο Κολυμβητήριο!

Τα σχολεία κλείνουν και από τις 17 έως τις 28 Ιουνίου, το μεγάλο Camp του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και του ΑΟ Ξιφασκία Αιγάλεω ξεκινά!

Η συνεργασία των συλλόγων Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και ΑΟ Ξιφασκίας Αιγάλεω φέρνει τον τέλειο συνδυασμό αθλητικής και ψυχαγωγικής δράσης!

Αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια αλλά και οι δροσερές βουτιές στο κολυμβητήριο, στην διάθεση αγοριών και κοριτσιών για 15 ξεχωριστές ημέρες!

Αυτό είναι το ξεχωριστό και αλλιώτικο καλοκαιρινό αθλητικό Camp των δύο συλλόγων, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε κάτι πρωτοποριακό, προκειμένου τα μικρά παιδιά , αγόρια και κορίτσια, να περάσουν 15 αξέχαστες μέρες, γεμάτες με ξεγνοιασιά και τις απαραίτητες δροσερές βουτιές.

Δηλώστε συμμετοχή στο ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ καλοκαιρινό Camp, που προσφέρει και βουτιές στο κολυμβητήριο!

Οι παροχές ενδεικτικά θα είναι: T-SHIRT, ελαφρύ γεύμα, εμφιαλωμένο νερό, χυμός, καθώς και 20% έκπτωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά στα αθλητικά τμήματα των δύο ομάδων.

Επίσης με την συμμετοχή στο καλοκαιρινό Camp προσφέρεται έκπτωση 20% στα δίδακτρα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΓΡΑΨΑΣ», Χορηγού του KIDS SUMMER CAMP, για την σχολική χρονιά 2019-20.

Πληροφορίες – εγγραφές : 210 5698865 – 6907798511