Ο Παναγιώτης Κουρκουμέλης, με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971.

Γονείς μου είναι ο Αθανάσιος και η Παναγιώτα Κουρκουμέλη.

Μεγάλωσα στην Άνω Αγία Βαρβάρα,φοίτησα στο 7ο Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και αποφοίτησα από το 1ο ΤΕΛ Κορυδαλλού.

Σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία Logistics. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Πετράκη και έχουμε δύο παιδιά 18 και 15 ετών.

Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συμμετείχα ερασιτεχνικά σε ομάδα ποδοσφαίρου και πινγκ-πονγκ της πόλης μας.

Η αγάπη μου για τα παιδιά και την σχολική κοινότητα με ώθησαν να ασχοληθώ με την βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία της πόλης μας.

Έχω διατελέσει μία διετία μέλος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού, δύο διετίες Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου και μία διετία ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου.

Επίσης είμαι μέλος της Ένωσης Γονέων της πόλης μας.

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αγία Βαρβάρα-Η Δική μας Πόλη» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου, πρώτον επειδή συναισθάνομαι ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές, για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται, δεύτερον επειδή το να είσαι σε μία παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς αφήνοντας την τύχη του τόπου σου σε άλλους είναι μιζέρια και μοιρολατρία και τρίτον επειδή πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη «Αγία Βαρβάρα-Η Δική μας Πόλη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη η πόλη μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.

Η οκταετής συμμετοχή μου σε Συλλόγους Γονέων και οι εμπειρίες που απέκτησα είναι το εφόδιο μου για να τα καταφέρω και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ενόψει αυτών ζητώ τη στήριξη όσων συμφωνούν μαζί μου και πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλω σε αυτήν την κατεύθυνση.