Στελέχη του Μιχάλη Γιάγκα στις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για ενημέρωση

Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε άτυπη επίσκεψη μελών του συνδυασμού Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη του υποψήφιου δημάρχου κ. Μιχάλη Γιάγκα, αρχικά στους χώρους τεχνικών υπηρεσιών του τμήματος καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου μας και έπειτα στο τμήμα περιβάλλοντος και πρασίνου όπου και μίλησαν με τους προϊσταμένους των συνεργείων.

Στην επίσκεψη αυτή συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τσεκούρας Αθανάσιος, Σταυράκης Νικόλαος, Ρεμπής Κωνσταντίνος και Βασιλακοπούλου Ελευθερία.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας τόσο στον τομέα καθαριότητας όσο και στον τομέα πρασίνου και αντάλλαξαν απόψεις με τους προϊστάμενους των τμημάτων.

Τονίστηκε δε η έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών όπως απορριμματοφόρων, αυτοκινήτων γενικής χρήσης, ειδικών οχημάτων με αρπάγη για την συλλογή κλαδιών καθώς επίσης και η έλλειψη προσωπικού σε πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Τέλος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την καλή διάθεση που έδειξαν να απαντήσουν στα ερωτήματα τους και έδωσαν την υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο προσεχές διάστημα.