Ομιλία Βασιλάκου – Οι τσιγγάνοι συμπολίτες μας ζητούν εξηγήσεις από Μίχο, Πατσατζόγλου και Βασιλείου, για δηλωσεις συνυποψηφίων τους

Με την απαίτηση οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ. Λάμπρου Μίχου, Χρήστος Βασιλείου και Χρήστος Πατσατζόγλου και ο ίδιος ο υπ. Δήμαρχος, να πάρουν θέση σε δηλώσεις και αναρτήσεις των κ.κ. Βουρλιώτη και Πεντζερίδη, επίσης υπ. Δημοτικών Συμβούλων του κ. Μίχου, ξεκίνησε η προεκλογική συγκέντρωση του κ. Βασιλάκου, στην πλατεία Δημοκρατίας, το Σάββατο 18 Μαΐου.

Ο κ. Δημητρίου Ελευθέριος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον κ. Βασιλάκο, πριν ο κ. Υπ. Δήμαρχος κάνει την ομιλία του, κατήγγειλε στους συγκεντρωθέντες, στην πλειοψηφία τους συμπολίτες μας Τσιγγάνους, ότι ο κ. Πεντζερίδης σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο υποστήριξε πως “οι γύφτοι άλλαξαν το όνομά τους και τώρα λέγονται ΡΟΜΑ”, ενώ ο Νίκος Βουρλιώτης σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της πόλης μας, υποστήριξε πως μεγάλωσε σε τσαντίρι σε καταυλισμό στην πόλη μας, πράγμα αναληθές αφού ποτέ δεν υπήρξε καταυλισμός τέτοιος στο Δήμο μας και μάλιστα τα χρόνια που ο κ. Βουρλιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας.

Οι παραπάνω δύο με τις δηλώσεις και τα σχόλια τους υποβαθμίζουν την Τσιγγάνικη Κοινωνία, πρόσθεσε ο κ. Δημητρίου και επανέλαβε την απαίτηση όλων των Τσιγγάνων της πόλης μας να πάρουν θέση οι κ.κ. Μίχος, Πατσατζόγλου και Βασιλείου για τα παραπάνω.

Όπως ήταν φυσικό οι παρευρισκόμενοι ενοχλήθηκαν απ΄ όσα ακούστηκαν και με τη σειρά τους αποδοκίμασαν δηλώσεις, σχόλια και εκείνους που τις έκαναν.

Πάντως το κλήμα είναι ηλεκτρισμένο και ορισμένοι υποστηρίζουν πως θα ξεσπάσει “εμφύλιος” μεταξύ των Τσιγγάνων στην πόλη μας εάν δεν δωθούν εξηγήσεις.

Ίσως αυτές τις πληροφορίες να είχε η ΕΛΑΣ και έστειλε δυνάμεις να περιφρουρήσουν την συγκέντρωση – συναυλία, Μίχου – Βουρλιώτη, στο αναψυκτήριο “ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ”, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία Δημοκρατίας.

Τώρα όσον αφορά την συγκέντρωση, ήταν δυναμική, πολυπληθής και ενθαρρυντική για το συνδυασμό του κ. Βασιλάκου.

Ο κ. υπ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ανάγκες της πόλης για καθαριότητα, για καλύτερο Δημοτικό Φωτισμό, Κοινωνική Πρόνοια σε όσους έχουν ανάγκη, υγειονομική κάλυψη, Εκπαίδευση και άλλα προβλήματα της πόλης μας.

Οι συγκεντρωθέντες ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και τόνισαν πως ο κ. Βασιλάκος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης μας…