Ομιλία Μίχου – Συναυλία Βουρλιώτη – Αστυνομία παντού…

Με μεγάλη αστυνομική περιφρούρηση πραγματοποιήθηκε η τελευταία πριν την κεντρική ομιλία του κ. Λάμπρου Μίχου, προεκλογική συγκέντρωση του.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο κ. Μίχος διοργάνωσε με τον υποψήφιο Δημοτικό του Σύμβουλο κ. Νίκο Βουρλιώτη, γνωστό τραγουδοποιό, συγκέντρωση – συναυλία στο χώρο του Αναψυκτήριου “ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ”.

Ο κόσμος πολύς, ιδιαίτερα οι νεαρές ηλικίες έσπευσαν να απολαύσουν τη συναυλία, γιαυτό και ο κ. Μίχος ήταν πολύ σύντομος στην ομιλία του.

‘Επλεξε το εγκώμιο  του Νίκου Βουρλιώτη και τόνισε πως θα είναι Δημοτικός Σύμβουλος βοηθώντας τον πολιτισμό της πόλης μας.

Στη συνέχεια ο Βουρλιώτης έκανε αυτό που με μεγάλη επιτυχία κατορθώνει πάντα να ξεσηκώσει τα πλήθη με τις ξεχωριστές  ερμηνείες του.

Τραγούδησε και αποθεώθηκε…

Στην φωτογραφία μας ο Νίκος Βουρλιώτης με τη μητέρα του, τον κ. Λάμπρο Μίχο, ενώ ακριβώς πίσω τους η σύζυγος του Όλγα.

Πλησιάσαμε τον επικεφαλής των Αστυνομικών δυνάμεων και τον ρωτήσαμε σχετικά με την πρωτόγνωρη παρουσία δυνάμεων της ΕΛΑΣ σε μια τέτοια συγκέντρωση και μας είπε πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που δεν θα τις αγνοούσε η αστυνομία.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Μετρήσαμε τουλάχιστον επτά περιπολικά και τζιπάκια της Αστυνομίας, ενώ πληροφορηθήκαμε πως υπήρχε ανάλογος αριθμός συμβατικών οχημάτων της Ασφάλειας στα γύρω στενά.

Την απάντηση όμως για την κινητοποίηση της Αστυνομίας, την λάβαμε λίγες εκατοντάδες μέτρα από το αναψυκτήριο “ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ”, στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου είχε ομιλία την ίδια ώρα, ο υπ. Δήμαρχος κ. Βασιλάκος.

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ από την εκεί συγκέντρωση θα καταλάβετε τι εννοούμε…