Ενδιαφέρουσα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Α ΚΑΠΗ με θέμα τις επερχόμενες ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ. Οι ομιλητές και υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Πάνος Λάμπρου, Βλάσης Αχτζίδης και Σπύρος Δανέλης ανέδειξαν, προσεγγίζοντας ο καθένας από διαφορετική πλευρά, την κρισιμότητα αυτών των εκλογών και τον ιστορικό τους χαρακτήρα.

Το ίδιο έκαναν και με τις παρεμβάσεις τους ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ. Βίτσας καθώς και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το γενικό συμπέρασμα όλων των ομιλιών αλλά και της παρέμβασης της συντονίστριας της εκδήλωσης Τ. Πετράκου, είναι ότι σε αυτές τις Ευρωεκλογές οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν ποια κατεύθυνση θα πάρει η Ευρώπη.

Αν θα συνεχιστούν οι πολιτικές της αιώνιας λιτότητας που εντείνουν τις ανισότητες και ενισχύουν την ακροδεξιά ή θα ανοίξει ο δρόμος για την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.

Όλοι συμφώνησαν ότι στις 26 Μαϊου ψηφίζουμε για να δυναμώσει η φωνή της Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ψηφίζουμε για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη.

Η συζήτηση που ακολούθησε απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για ενημέρωση τόσο για την επικαιρότητα αλλά και για τα ιστορικά δεδομένα.