Οι φίλοι του κ. Νίκου Κολιάκου γέμισαν τον “ΛΙΘΟ”

Γέμισε το Αναψυκτήριο “ΛΙΘΟΣ” από τους φίλους του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Κολιάκου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για ένα ποτό και πολιτική κουβέντα σε πολιτισμένα πλαίσια, χωρίς κραυγές και υστερίες, την Τρίτη 14 Μαΐου το βραδάκι.

Δεκάδες οι φίλοι του που έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν στον κ. Κολιάκο καλή επιτυχία στην εκ νέου υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, οποίος έδωσε κι εκείνος το παρόν του και μίλησε για τον άνθρωπο Κολιάκο.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία τους και τους κοινούς στόχους τους για πρόοδο της πόλης και λύση των προβλημάτων και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως αυτή θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία.

Στον κ. Κολιάκο ευχήθηκαν επίσης καλή επιτυχία καθηγητές που πήραν το λόγο και υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Η Δημ. Σύμβουλος κ. Ανδρουλάκη η οποία επί 25 χρόνια υπηρέτησε με πάθος την αποστολή της και δεν θα πάρει μέρος σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, φανερά συγκινημένη από την ανθοδέσμη που της πρόσφερε ο Πρόεδρος, τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον καινούργιο αγώνα που δίνει, εκφράζοντας την βεβαιότητα για την πανηγυρική επανεκλογή τόσο του ίδιου όσο και του κ. Καπλάνη. Τόπο στα νιάτα, τόνισε ολοκληρώνοντας τη σύντομη ομιλία της.

Ο κ. Κολιάκος εμφανώς ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των φίλων του που γέμισαν τον “ΛΙΘΟ”, τους ευχαρίστησε και δήλωσε πως θα συνεχίσει να δουλεύει και την επόμενη τετραετία με την ίδια όρεξη για το καλό της πόλης.

Ένας από τους ομιλητές αναφερόμενος στον κ. Κολιάκο πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους πως ο κ. Πρόεδρος έχει παραιτηθεί από τα χρήματα που δικαιούται να εισπράττει ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και παλαιότερα από άλλες έμμισθες θέσεις, προσφέροντας τα χρήματα στο Δήμο.

Μία μικρή λεπτομέρεια που δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου Κολιάκου, που προσφέρει ανιδιοτελώς στην πόλη μας…