Εκδήλωση για την ολοκλήρωση του πρώτου Θεματικού κύκλου του ΔΕΑΠ

Η ολοκλήρωση του 1ου θεματικού κυκλου του ΔΕΑΠ Αγιας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε απόψε σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού μεγαρου “ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καλλιτεχνικό Δ/ντη του Δημοτικού Ωδείου κ. Καλκάνη και την καθηγήτρια κ. Βανέσα Καλκάνη όπου με τους μελωδικούς ήχους το Μάνου Χατζηδάκη κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό.

Η Συντονιστική Επιτροπή αλλά και μελη της Επιστημονικής Επιτροπής του ΔΕΑΠ μαζί με καθηγητές του 1ου κύκλου τίμησαν με την παρουσία τους τον νέο θεσμό για την πόλη.

Όπως τόνισε ο ομ. καθηγητής κ. Παππάς, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής, αλλά και ο καθηγητής κ. Πετρογιάννης Κων/νος η μάθηση είναι ανεξάντλητη και δεν έχει χρονικά όρια, από την προσχολική ηλικία έως και τα βαθιά γεράματα η συνεχής αναζήτηση της μάθησης μόνο στα μονοπάτια της ψυχικής και πνευματικής ευφορίας μπορεί να μας οδηγήσει.

Το κοινό εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του για τον 1ο κύκλο αλλά εκδήλωσε και την επιθυμία για την συνέχεια των επόμενων κύκλων. Ακολούθησε απονομή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης και ανανεώθηκε το ραντεβού για το φθινόπωρο.