» Δωδέκατη ομιλία του κ. Λάμπρου Μίχου, με ήπιους τόνους

Δωδέκατη ομιλία του κ. Λάμπρου Μίχου, με ήπιους τόνους

Τη δωδέκατη ομιλία του πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, τη Δευτέρα 13 Μαΐου στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Η ομιλία του αναλώθηκε στο συγκεκριμένο μοτίβο, αλλά με το νέο στυλ επικοινωνίας, δηλαδή χωρίς οξείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς τους άλλους υπ. Δημάρχους.

Βεβαίως άσκησε κριτική κατά της Διοίκησης του κ. Καπλάνη, όπως επίσης και κατά του κ. Γιάγκα, ο οποίος υποστηρίζει πως φεύγοντας ο κ. Μίχος από τη Δημαρχία το 2009 άφησε έλλειμα 7 εκατομμυρίων ευρώ στο Δήμο.

“Η Δημαρχία είναι εδώ, τα έγγραφα είναι εδώ, οποίος θέλει να πάει να τα ελέγξει. Στο διάστημα που ήμουν Δήμαρχος δεν έχει λείψει ούτε ένα λεπτό, από τα δισεκατομμύρια που πέρασαν από τα χέρια μου” τόνισε ο κ. Μίχος.

Ανακοίνωσε πως σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο είναι επιστέγασμα των συζητήσεων που είχε με το λαό όλο αυτό το διάστημα.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!