Νίκος Γουρλάς: “Ο κρυφοχρυσαυγητισμός στην πόλη μας πάει να βρει ευκαιρία μπροστά στις δημοτικές εκλογές…”

“Φαίνεται πως ο κρυφοχρυσαυγητισμός στην πόλη μας πάει να βρει ευκαιρία μπροστά στις δημοτικές εκλογές να κάνει την εμφάνιση του και να χύσει το ρατσιστικό του δηλητήριο. Να βγει δηλαδή από τις τρύπες του που ο δημοκρατικός λαός της Αγίας Βαρβάρας τον έχει βάλει.

Κάποια λοιπόν κυρία παίζοντας το «αγανακτισμένη πολίτης» προβάλει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής εγκαλώντας τους υποψηφίους Δημοτικούς συνδυασμούς για το τι θα κάνουν με τους «Λαθρομετανάστες» και τους «αλλοδαπούς» που έχουν κατακλύσει την πόλη μας και -που σαν να μην έφτανε αυτό- έχουν και το θράσος να την «κοζαρουν» τρομάζοντας την .

Αυτό βέβαια που περιγράφει δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ζητά μάλιστα η εν λόγω κυρία όποιος βγει Δήμαρχος να κάνει ένα «ξεκαθάρισμα» σε κάθε στενό κάθε παγκάκι κλπ για να βρεθούν όλοι αυτοί που βρωμίζουν την πόλη και να τους «διώξουμε».

Το έργο φυσικά το έχουμε ξαναδεί στον Άγιο Παντελεήμονα που «αγανακτισμένοι πολίτες» όπως η εν λόγο κυρία απεδείχθησαν Χρυσαυγητες με πολιτικά.

Στην συνέχεια ένας ανεκδιήγητος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μίχου την καθησυχάζει λέγοντας περίπου ότι και εμείς συνεριζόμαστε τις ανησυχίες σας και ελάτε στην συγκέντρωση μας.

Νομίζω αγαπητοί συμπολίτες ότι τέτοια απόψεις δεν πρέπει να τυγχάνουν καμιάς ανοχής αλλά αυτονόητης δημόσιας καταγγελίας από όλους που βάζουν τον εαυτό τους απέναντι στο ρατσισμό και τον φασισμό”.

Νίκος Γουρλάς