Λάμπρος Μίχος ομιλία χωρίς οξείς χαρακτηρισμούς, αλλά πολλά για τα οικονομικά του Δήμου

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος πραγματοποίησε την ενδέκατη συγκέντρωσή του, από την αρχή της προεκλογικής του καμπάνιας.

Ίσως να ήταν η πολυπληθέστερη περιφερειακή συγκέντρωση των οπαδών του, αυτή στον Προφήτη Ηλία.

Διακρίναμε στην ομιλία του σαφείς αλλαγές, αφού απέφυγε τους εριστικούς χαρακτηρισμούς προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως επίσης και την με μεγαλύτερη σαφήνεια, αναφορά στους στόχους του, εάν και εφ΄όσον εκλεγεί Δήμαρχος.

Προτεραιότητες του όπως τις ανέφερε είναι η καθαριότητα της πόλης, η καλύτερη αστυνόμευσή της, ακόμα και με Ιδιωτική Αστυνομία εάν χρειαστεί, η μεταμόρφωση του χώρου της π. ΒΙΟΧΡΩΜ σε πρωτότυπο πολιτιστικό κέντρο με θέατρο, κινηματογράφο, σχολές θεάτρου, ωδείο, εικαστικών τεχνών, η κατασκευή του θεάτρου στα Νταμάρια, η επίλυση του κυκλοφοριακού, η εκ νέου λειτουργία του αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ” και η λειτουργία εστιατορίου για δωρεάν σίτιση των μαθητών της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, η λειτουργία Γηροκομείου,  η φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων, η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του Δήμου και η καλύτερη συγκοινωνιακή κάλυψη της πόλης μας, ήταν ορισμένες άλλες εξαγγελίες του.

Ιδιαίτερο βάρος έριξε στα οικονομικά του Δήμου αφήνοντας αιχμές αλλά κατηγορώντας ευθέως πως ο Δήμος έδωσε 45.000 ευρώ για μουσικά όργανα που ποτέ δεν παρέλαβε και άλλα χρήματα για έργα που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν, αλλά πληρώθηκαν με τις υπογραφές κάποιων.

Αναφερόμενος στον υπ. Δήμαρχο κ. Γιάγκα, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, υποστήριξε πως τα στοιχεία που ανέφερε σε πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία, περί ελλείμματος 7 εκατομμυρίων που άφησε ο π. Δήμαρχος, φεύγοντας από το Δήμο, είναι ψευδή και αναφέρονται για να τον θίξουν.

Προειδοποίησε μάλιστα πως εάν δεν ανακαλέσει ίσως ακολουθηθεί άλλη διαδικασία προς τούτο.

Τελειώνοντας ο κ. Μίχος ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, στις 18 του μήνα συγκέντρωση μετά μουσικής στο Αναψυκτήριο “ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ” και πως θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία την Παρασκευή 24 Μαΐου με συγκέντρωση στο εκλογικό του κέντρου στην Ελ. Βενιζέλου.