Ο κ. Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος με τον Γιώργο Καπλάνη

Ονομάζομαι ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, γεννήθηκα στο Μπαμπαλιο Αγρινίου το 1959 από γονείς πρόσφυγες από τον Πόντο, μεγάλωσα και ζω στην Αγιά Βαρβάρα από το 1960, εργάζομαι στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης Δ.Υ. στο Πολεμικό Ναυτικό!

Ειμαι παντρεμένος με την ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΔΟΛΙΩΤΗ και πατέρας δυο παιδιών της ΔΕΣΠΟΙΝΑ και του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, απόφοιτοι πανεπιστημίου εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ να γίνει μια σύγχρονη πόλη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια τη θέση που της αρμόζει.

Τιμή μου που επιλέχθηκα από τον Γεώργιο Καπλάνη που ηγείται του συνδυασμού « Η δική μας πόλη», πιστεύοντας πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα,συνοδοιπόροι πια για να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα για μια πόλη καθαρή και ασφαλή για τα παιδιά μας.!

Είναι δημοκρατική ανάγκη να αναγνωρίσουμε ότι όλα τα μέλη μιας κοινωνίας, απλοί πολίτες αλλά και αυτοί που επιζητούν να διοικήσουν, ξεκινούν από την ίδια αφετηρία ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς.

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας.

Σας προσκαλώ λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το σκοπό αυτού!!!