Παναγιώτης Τασιόπουλος: “Η νέα γενιά δυναμικά στο προσκήνιο”

Ονομάζομαι Παναγιώτης Τασιόπουλος και είμαι 20 χρονών.

Γεννήθηκα στην Αγία Βαρβάρα και υπήρξα μαθητής στα σχολεία του Δήμου μας. Σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων και εργάζομαι στον τουριστικό τομέα. Εκπροσωπώ τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που η κρίση των τελευταίων χρόνων έπληξε και στιγμάτισε ιδιαίτερα.

Δεν θέλω να είμαστε στο περιθώριο αδρανείς και αδιάφοροι στα όσα γίνονται στην τοπική κοινωνία και μας αφορούν.

Θέλω να είμαστε η Γενιά που δεν αντιδρά μόνο, αλλά να γίνουμε η γενιά που δρα, ενεργοποιείται, συμμετέχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων και διαμορφώνει το μέλλον της. Η Γενιά που αμφισβητεί και θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Μπορούμε να εκφράσουμε αυτά που μας απασχολούν. Να φέρουμε νεανικό αέρα, φρέσκιες ιδέες και να δώσουμε νέα προοπτική στον τόπο που ζούμε.

Να απορρίψουμε το παλιό και να χαιρετήσουμε το καινούριο. Να αποδείξουμε ότι οι νέοι δεν είναι μόνο μέσα στις καφετέριες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά έχουν ρόλο και θέση στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας.

Θέλουμε, αλλά κυρίως ΜΠΟΡΟΥΜΕ να οργανώσουμε μια πόλη δυνατή, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων ανθρώπων.

Γι’ αυτό συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» στις εκλογές του Μαΐου 2019. Ο επικεφαλής, κ. Μιχάλης Γιάγκας, είναι ένας άνθρωπος που αγκαλιάζει, εμπιστεύεται και δίνει βήμα στη νεολαία.

Αυτή την ευκαιρία πρέπει να αξιοποιήσουμε και να εκφραστούμε δυναμικά στις προσεχείς εκλογές.