Ο “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” ανανέωσε την συμμετοχή του στην Α΄ ΕΣΚΑ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 72-64

Την τύχη στα χέρια τους κρατούσαν στον αγώνα με τον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης οι παίκτες του Πολυνίκη και δεν την άφησαν να τους ξεφύγει!

Μπαίνοντας δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού πίεσαν τους αντιπάλους σε κάθε φάση και σχετικά γρήγορα πήραν μια διαφορά ασφαλείας την οποία συντηρούσαν στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η πίεση στους αντιπάλους τους ανάγκασε να υποπέσουν σε λάθη αλλά ο Απόλλωνας πέρα από ιστορικό σωματείο διαθέτει και πολύ έμπειρους παίκτες και αυτοί με την σειρά τους κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στον πόντο.

Οι παίκτες του Ηλία Στρατικόπουλου ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα στο 4ο δεκάλεπτο και αποδίδοντας εντυπωσιακό μπάσκετ έφτασαν στην 10η νίκη τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τερμάτισαν στην 9η θέση της βαθμολογίας και έτσι ανανέωσαν την συμμετοχή τους στην Α΄ ΕΣΚΑ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία του συλλόγου της πόλης μας μιας και όπως τονίστηκε με έμφαση στην διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας είχε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες της κατηγορίας!

Οι αγωνιστικές εμπειρίες που απέκτησαν οι νεαροί αθλητές μέσα στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε θα αποτελέσουν το σημαντικότερο ίσως σημείο αναφοράς της αγωνιστικής τους παρουσίας στην νέα χρονιά.