Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ νίκη Χρυσάφι – Παραμένει στην Α΄ ΕΣΚΑ – Ευχαριστίες Γράψα σε Γιάγκα

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη για τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας με την οποία σφράγισε την παραμονή του στην Α’ ΕΣΚΑ, το βράδυ της Μεγ. Δευτέρας, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας στην οδό Σιπύλου!

Η ομάδα του “ΠΟΛΥΝΙΚΗ” κέρδισε με καθαρό σκορ 72 – 64 την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της την νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την παραμονή της στην Α΄ ΕΣΚΑ η ομάδα της πόλης μας κλείνει μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά μιας και λίγες μέρες νωρίτερα είχε αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ με αντίπαλο το ιστορικό και πολύ δυνατό Αιγάλεω.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Πολυνίκη αλλά και στους προπονητές κ.κ. Ηλία Στρατικόπουλο και Θοδωρή Πολίτη για την τεράστια επιτυχία τους που ανεβάζει το επίπεδο του μπάσκετ στην Αγία Βαρβάρα και θα μας εκπροσωπήσει επάξια μεταξύ των 12 καλύτερων ομάδων της Αττικής και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έδωσε ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Γιάγκας ο οποίος με στελέχη του παρακολούθησε τον αγώνα.

“Δυναμική, έντονη και άκρως εκδηλωτική ήταν η παρουσία της παράταξης του κ. Μιχάλη Γιάγκα στον αγώνα που έκρινε την παραμονή του Πολυνίκη στην Α’ ΕΣΚΑ”.

Έτσι την περιέγραψε στην εφημερίδα μας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Γράψας και τους ευχαρίστησε στο τέλος του αγώνα.

Ο κ. Γράψας συνόδευσε τις ευχαριστίες του με τις φωτογραφίες που μας έστειλε και  που έβγαλαν μετά το πέρας του μεγάλης αυτής αναμέτρησης.

Σε επόμενο δημοσίευμά μας θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης μεταξύ ΠΟΛΥΝΙΚΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ.