» Παπαμανώλης Γιώργος: “Να βελτιώσουμε τις συνθήκες ποιότητας ζωής της πόλη μας”

Παπαμανώλης Γιώργος: “Να βελτιώσουμε τις συνθήκες ποιότητας ζωής της πόλη μας”

Η ενασχόληση με την πολιτική δεν ήταν στις προτεραιότητές μου.

Όμως, παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, συνειδητοποίησα ότι η αποχή από τα κοινά δίνει χώρο δράσης σε άτομα που διακρίνονται από ιδιοτέλεια και συχνά είναι ακατάλληλα και ανάξια των θέσεων που κατέχουν, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Το Μιχάλη Γιάγκα το γνώρισα μέσα από τις δράσεις που αναπτύξαμε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, εκείνος ως διευθυντής και εγώ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, δράσεις που στοχεύουν τόσο στην επιβίωση όσο και στην ανάπτυξη των βιοτεχνών, οι οποίοι έχουν πληγεί από τις μνημονιακές πολιτικές.

Έτσι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τις ικανότητες, τις αρετές και τα προτερήματα του Μιχάλη και κυρίως την πρόθεσή του να προσφέρει στην πόλη μας, ώστε να γίνει μία ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ για όλους τους πολίτες.

Μοιραζόμενος τις ίδιες ανησυχίες και έχοντας τον ίδιο ζήλο να βελτιώσουμε τις συνθήκες ποιότητας ζωής της πόλη μας, αποδέχθηκα με ενθουσιασμό την πρόταση του Μιχάλη να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Αγιά Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!