» Συνεχίζεται το σπάσιμο τζαμαριών καταστημάτων για να τα κλέψουν

Συνεχίζεται το σπάσιμο τζαμαριών καταστημάτων για να τα κλέψουν

Τα ξημερώματα 5:30΄, του Σαββάτου 20 Απριλίου, άγνωστοι δράστες έσπασαν άλλη μια τζαμαρία καταστήματος για να το κλέψουν.

 

 

 

 

 

 

Έτσι συνεχίζεται η δράση των αγνώστων δραστών που σπάνε τις τζαμαρίες καταστημάτων και μπουκάρουν σε αυτά προκειμένου να αρπάξουν ότι μπορούν και να το βάλουν στα πόδια, αμείωτη.

Αυτή τη φορά σειρά είχε κατάστημα χαρτικών στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 161, πλησίον της Ελ. Βενιζέλου.

Μπορεί να έφυγαν άπρακτοι οι δράστες αφού δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο κατάστημα αλλά η αντικατάσταση τριών τζαμαριών στοίχισε στον ιδιοκτήτη περισσότερα από 1.000 ευρώ.

Οι δράστες δεν γνωρίζανε πως πίσω από τις τζαμαρίες βρίσκονται τα ράφια με τα εμπορεύματα του καταστήματος και έτσι έσπασαν τρεις τζαμαρίες έως ότου αντιληφθούν πως δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτό.

Καλέστηκε η Αστυνομία, ήρθε και η σήμανση, αλλά έως σήμερα δεν έχουμε αποτελέσματα.

Πάντως το κακό έχει παραγίνει με αυτά τα συνεχιζόμενα κτυπήματα και τις ζημιές.

Σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν σπάσει τις τζαμαρίες Πιτσαρίας στην Ελ. Βενιζέλου, Καφετέριας στην οδό Αγίας Ελεούσας, πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Βενιζέλου επίσης,  Souper Market στην Θεμιστοκλέους, Χαρτικά στην Μεγάλου Αλεξάνδρου κτλ., κτλ.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!