Συνάντηση Καπλάνη με γυναίκες της πόλης μας, χαλαρά υπό τους ήχους μουσικής

Γυναικοκρατία επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου σε καφετέρια της πόλης μας, με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη οικοδεσπότη σε μία συνάντηση του, με συμπολίτισσές μας.

Δεκάδες γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έδωσαν το παρόν σε μια φιλική συνάντηση μαζί του, ανταλλάσοντας απόψεις, σκέψεις και γνώμες επί των Δημοτικών, επαγγελματικών, κοινωνικών και άλλων θεμάτων.

Ευχάριστη ατμόσφαιρα, πολιτισμένη, βεβαίως πολιτική, άλλα σε ήπιους τόνους, μακρυά από την έντονη προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

Έντονη προεκλογική περίοδο που ορισμένοι επίτηδες δυναμιτίζουν και αποπροσανατολίζουν τους κατοίκους από τα προβλήματά τους και τους οδηγούν σε άκαρπες και μάταιες αντιπαραθέσεις που αμαυρώνουν τις σχέσεις τους.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης σε ένα σύντομο χαιρετισμό προς τις παρευρισκόμενες τις ευχαρίστησε για την έως τώρα συνεργασία τους και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει, ο παράγοντας άνθρωπος και ιδιαίτερα οι γυναίκες να είναι πρώτη προτεραιότητα και την επόμενη τετραετία για τη Διοίκηση του Δήμου, εκείνον και τους συνεργάτες του.

Μετά το πέρας του χαιρετισμού του, η μουσική χάρισε στιγμές χαλαρότητας, κεφιού και ευχάριστης διάθεσης, σε αντίθεση με την πίεση των εκλογών και της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε οι περισσότεροι από εμάς σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.