Πάκου Ανδρομάχη: “Θέλουμε και Μπορούμε”

Έπειτα από 10 σχεδόν χρόνια στο εξωτερικό αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και όπως φαίνεται είναι η καταλληλότερη στιγμή καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλω στην εξέλιξη και πρόοδο του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα, την Αγία Βαρβάρα.

Η τιμητική πρόταση του Μιχάλη Γιάγκα για να συνεργαστούμε αποτελεί προσωπική πρόκληση με Ένα κοινό όραμα τη δυνατή και σύγχρονη πόλη επικεντρωμένη στον πολίτη, στον άνθρωπο και όχι σε πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα.

Η εσωτερική ανάγκη για Προσφορά είναι αυτή που με οδηγεί και μου δίνει το κίνητρο να δουλέψω σκληρά και να κάνω το καλύτερο για τον κάθε ένα συνδημότη μου. Στόχος μου είναι να ακούγεται η φωνή όλων και αυτή η φωνή να έχει θέση στο τραπέζι των αποφάσεων.

Η ομάδα της Δυνατής Πόλης διακρίνεται από το ήθος και τις αρχές που κάθε τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να πρεσβεύει. Θα είμαι στο πλευρό τους σε αυτόν τον αγώνα για να παγειωθούν τα αυτονόητα δικαιώματα των δημοτών ακριβώς όπως συμβαίνει στην Ευρώπη σήμερα, να ξεφορτωθούμε μια για πάντα τα κοινωνικά στερεότυπα, τις κομματικές εξαρτήσεις, τις αναχρονιστικές πολιτικές αντιλήψεις-συμπεριφορές και να αναδημιουργήσουμε όλοι μαζί μια πόλη με γνώμονα την ισότιμη εξυπηρέτηση και ευημερία των πολιτών της.

Θέλουμε και Μπορούμε.

Ονομάζομαι Ανδρομάχη (Μάχη) Πάκου του Ιωάννη Πάκου και της Λίζας Πανίδου-Πάκου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα. Σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και απέκτησα Master στην εκπαίδευση μέσω του Roehampton University of London και της ΑΣΠΑΙΤΕ. Εργάστηκα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορους τομείς όπως ήταν η διαφήμιση, η εμπορική πώληση, η εστίαση αλλά κυρίως η εκπαίδευση. Από το 2012 έως πολύ πρόσφατα διέμενα στο Λονδίνο και δούλευα ως εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης και παράλληλα εξειδικεύτηκα στην εκπαίδευση παιδιών στο φάσμα του Αυτισμού. Τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως ειδική παιδαγωγός σε σχολείο με αυτιστικά παιδιά.

Ανδρομάχη (Μάχη) Πάκου.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό

του Μιχάλη Γιάγκα “Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”