» Ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» σε εκδήλωση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» σε εκδήλωση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» συμμετείχε στην Εκδήλωση Μνήμης που διοργάνωσε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πολιτιστικού Κέντρου ΞΕ.ΚΟΙΝ.Α & το Κέντρου Λαϊκού Πολιτισμού στη μνήμη του Γιώργου Γεννηματά για τα 25 χρόνια από το θάνατό του.

Στο Θέατρο «Ελληνικό Μολύβι» στο Αιγάλεω, την Τετάρτη 17 Απρίλη 2019, η Πρόεδρος και Χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ.Σοφία Σαββίδου, παρουσία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ.Φώφη Γεννηματα, των Δημάρχων Αθήνας κ. Γ. Καμίνη, Πειραιά κ. Γ. Μώραλη, Αιγάλεω κ. Δ. Μπίρμπα, του πρ. Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γ.Σγουρό, πολλών Δημοσιογράφων και πλήθος κόσμου, κατά την διάρκεια της Αφήγησης της, τους οδήγησε στα φωτεινά μονοπάτια του Πόντου και τόνισε ότι “… Εμείς ως απόγονοι των Επιζώντων της Γενοκτονίας μετά από 100 χρόνια, συνεχίζουμε και εντείνουμε τους αγώνες μας για τη Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των προγόνων μας!” προκαλώντας το δυνατό χειροκρότημα όλων.

Συντονιστής & Παρουσιαστής της Εκδήλωσης ήταν ο Δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας.

Μουσικά Συνόδευσαν οι Σταύρος Σαββίδης (τραγούδι), Γιώργος Κυριακίδης (λύρα), Δημήτρης Σαχσανίδης (νταούλι)

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!