» Θ. Βασιλάκος: Μείωση Δημοτικών Τελών κατά 30% – Ασφάλεια, καθαριότητα, Υγεία, στις προτεραιότητες

Θ. Βασιλάκος: Μείωση Δημοτικών Τελών κατά 30% – Ασφάλεια, καθαριότητα, Υγεία, στις προτεραιότητες

Εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Ελ. Βενιζέλου 102, πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Θοδωρής Βασιλάκος το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Ο κόσμος αρκετός, άκουσε την ομιλία του η οποία περιείχε προτάσεις για όλα σχεδόν τα θέματα που αφορούν την πόλη μας και τα προβλήματά της.

Αναφέρθηκε στην κακή καθαριότητα που υπάρχει σε ολόκληρη την πόλη και τις ελλείψεις σε δομές Υγείας και Ασφάλειας.

Υποσχέθηκε πως εάν εκλεγεί Δήμαρχος θα υπάρξει ώθηση στην τεχνολογία που θα είναι παράγοντας στην εξυπηρέτηση του πολίτη και καλές Δημοτικές υπηρεσίες.

Δεσμεύτηκε πως θα υπάρχουν γεύματα και για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, ενώ ανακοίνωσε πως θα υπάρξει μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 30%.

“Θα γυρνάω με το μηχανάκι καθημερινά τους δρόμους της πόλης μας και θα εντοπίζω τα προβλήματα, λύνοντάς τα αυθημερόν” τόνισε.

Το ακροατήριο ιδιαίτερα θερμό  κατά την άφιξή του στο χώρο της συγκέντρωσης  δήλωσε την υποστήριξη του στον κ. Βασιλάκο στον υπερθετικό βαθμό.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, παρουσίασε τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!