Σταμάτης Μπαλωμένος (ΑΠΕ): “Είμαστε διεκδικητές και καλύτεροι από τους υπόλοιπους!”

Την περασμένη Κυριακή 31 Μαρτίου, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την άνοδό της στην Α΄Κατηγορία ΕΣΚΑ, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις αγώνες μπαράζ, με άλλες ομάδες.

Δυστυχώς ατύχησε αφού ηττήθηκε με 2 – 0, από την Λυκόβρυση, έχοντας όμως πολλά παράπονα για τη διαιτησία, που δεν τις έδωσε τρία καθαρά πέναλτι.

Η υπόθεση βεβαίως άνοδος δεν έχει τελειώσει, ακόμα είναι όλα ρευστά και υπολείπονται πέντε αγωνιστικές, πριν το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος της περιόδου.

Ο αθλητής της ομάδας Σταμάτης Μπαλωμένος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα τονίζοντας πως η ομάδα μας είναι καλύτερη και διεκδικούμε την άνοδο.

Συγκεκριμένα τονίζει:

“Με τη Λυκόβρυση είδαμε να γίνονται απίστευτα πράγματα. Πως είδες το ματς ως πιο ψύχραιμος, όντας στον πάγκο;

Για μένα τέτοια παιχνίδια είναι τελικοί! Δείχνουν την ποιότητα του κάθε παίκτη. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κακές διαιτησίες. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι κι η πίεση υψηλή. Δεν μ αρέσει να στέκομαι στον διαιτητή, αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια κάθε λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Θεωρώ ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά δεν έχει σημασία! Το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Μετά από κάθε ματς πρέπει να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του και να κοιτάξει να βελτιωθεί.

Ο στόχος της ανόδου έχει απομακρυνθεί;

Εννοείται πως δεν απομακρύνθηκε, επιστρέψαμε τα δώρα που μας έκαναν. Εξακολουθούμε να είμαστε διεκδικητές και καλύτεροι από τους υπόλοιπους! Φτάνει να το δείξουμε στο γήπεδο.

Αδικείται η ομάδα από τη θέση που είναι;

Δίκαιο ή άδικο δεν ξέρω, σίγουρα αξίζουμε την άνοδο!

Το μήνυμά σου στον κόσμο για τη συνέχεια;

Ο κόσμος γνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται. Είναι κι αυτός σημαντικό κομμάτι της προσπάθειάς μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας!”

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ το Σάββατο 6 Απριλίου παίζει με τον Γκυζιακό στο γήπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπα) στις 16:30΄. Η ομάδα μας δεν πρέπει να έχει βαθμολογικές απώλειες στα επόμενα παιχνίδια, για να πετύχει τον στόχο της για άνοδο στην Α΄Κατηγορία ΕΣΚΑ.