Απίστευτη ταλαιπωρία για ασφαλισμένους του ΙΚΑ – Το σύστημα τους εμφανίζει ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ!!!

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που περνάνε χιλιάδες  ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, όταν πάρουν στα χέρια τους κάποια συνταγή από τον γιατρό τους.

Πάνε να την εκτελέσουν σε φαρμακείο, σε μικροβιολογικό εργαστήριο ή αλλού και εκεί τους ανακοινώνουν πως το σύστημα τους εμφανίζει ως ανασφάλιστους και δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους ή να κάνουν τις εξετάσεις που δικαιούνται!!!

Εργαζόμενοι ή προστατευόμενα μέλη πρέπει να πάνε στο ΙΚΑ Κορυδαλλού, να στηθούνε με τις ώρες, αφού οι ουρές για το ίδιο ζήτημα είναι ατέλειωτες, για να ενημερωθεί το σύστημα και να επανέλθουν σε αυτό.

Αλλά δεν τελειώνει η ταλαιπωρία τους εκεί. Ασφαλισμένη π.χ. κυοφορούσα, πρέπει να πάει ξανά στο γυναικολόγο της, που τις περισσότερες φορές είναι σε κάποια κλινική της Αθήνας, για να της ξαναγράψει τη συνταγή, πληρώνοντας ΤΑΧΙ, εάν δεν έχει δικό της μέσο μεταφοράς και φεύγοντας από τη δουλειά της εάν είναι εργαζόμενη.

Αυτή δεν είναι Ασφάλιση. Αυτή είναι τιμωρία του κράτους προς τους πολίτες του.

Δεν αντέχει σχολιασμό αυτή η κατάσταση.

Το σύστημα του γιατρού να τους γράφει τη συνταγή και το αντίστοιχο του μικροβιολογικού εργαστηρίου να μη τους αποδέχεται.

ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!!