Ατύχησε η ΑΠΕ στον αγώνα με Λυκόβρυση – Διαμαρτύρεται για ΤΡΙΑ πέναλτι που δεν της δόθηκαν

Ατύχησε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στον καθοριστικό αγώνα της απέναντι στη Λυκόβρυση και ηττήθηκε με σκορ 0 -2.

Η ΑΠΕ που έλεγχε τον αγώνα είδε την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με δύο τέρματα, σε δύο από τις ελάχιστες φορές που επισκέφθηκε την εστία της.

Η ατυχία της ΑΠΕ ολοκληρώθηκε με το χάσιμο πέναλτι τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (οριζόντιο δοκάρι ο Γιαννόπουλος), ενώ διαμαρτύρεται για άλλα ΤΡΙΑ πέναλτι που έγιναν εις βάρος της και δεν τα σφύριξε ο Διαιτητής.

Μάλιστα το ένα από αυτά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν αντίπαλος αμυντικός πήρε τα πόδια και ανέτρεψε παίκτη της ομάδας μας μέσα στην περιοχή.

Η πολυπληθής παρουσία σήμερα οπαδών της ΑΠΕ, ενισχύει την αποφασιστικότητα της ομάδας μας και παρ΄ότι βρίσκεται πλέον έναν βαθμό πίσω από την ομάδα της Λυκόβρυσης, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα στην υπόθεση της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία.

Εκτός των δεκάδων οπαδών, στις εξέδρες βρέθηκαν για να ενισχύσουν την ομάδα μας ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και ο υπ. Δήμαρχος κ. Γιάγκας με συνεργάτες τους.

Υπολείπονται ακόμα πέντε αγώνες, εκ των οποίων οι δύο στην έδρα μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης (44′ Τσολάκος), Χατζημιχάλης, Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης (63′ Περλέσι), Σιδέρης, Γιανννόπουλος, Μπάκας (69′ Ρούσσος)