Ο κ. Πλαστήρας επιστρέφει στο θέμα τις επιχορήγησης και των τροφείων των Παιδικών Σταθμών, επί Μίχου

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Μιχάλη Πλαστήρα επιστολή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, στην οποία αναφέρεται στο γνωστό πλέον θέμα της Οικονομικής επιχορήγησης από το υπουργείο για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας κατά τα έτη 2007 – 2008.

Το θέμα κατά την άποψη μας έχει εξαντληθεί και θα αποφύγουμε άλλη αναφορά σε αυτό, εκτός κι αν προκύψει κάτι ιδιαίτερο ή εκδοθεί το πόρισμα από την Διεύθυνση Ελέγχων το οποίο αναμένεται, σχετικά με τη διάθεση της επιχορήγησης.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως το πόρισμα που αναμένεται να εκδοθεί και ο έλεγχος που έγινε, αναφέρεται στα ποσά του παραπάνω κύριου άρθρου της εφημερίδας μας, του Μαρτίου του 2009.

Δημοσιεύουμε παρά κάτω την επιστολή του κ. Πλαστήρα με ένα μέρος των φωτογραφιών που τη συνοδεύουν και είναι βασικά δημοσιεύματα της εφημερίδας μας εκείνης της εποχής.

“ΔΙΚΑΙΩΣΗ” ΓΟΝΕΩΝ για τα ΤΡΟΦΕΙΑ των ΠΑΙΔΙΚΏΝ ΣΤΑΘΜΩΝ τη διετία 2007-8!

Ηθική “δικαίωση” για τους γονείς που είχαν τα παιδιά τους τη διετία 2007 – 8 στους κρατικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου, οι οποίοι αντιδρούσαν στην υπερβολική αύξηση των τροφείων, ενώ την ίδια χρονική στιγμή υπήρχε αύξηση της επιχορήγησης των παιδικών σταθμών από το κράτος, που όμως η δημοτική αρχή απέκρυπτε!!!!

Μετά από τόσα χρόνια, δόθηκε εισαγγελική παραγγελία, στη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών ελέγχων του υπουργείου οικονομικών, για να ενημερωθεί, γιατί δεν δόθηκαν όλα τα ποσά της κρατικής επιχορήγησης της διετίας 2007-8 στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, επί δημαρχίας Κου Μίχου!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα “Προοδευτική” ασχολήθηκε με την “ανακίνηση” του θέματος από τον εισαγγελέα την 24η και 25η Ιανουαρίου δίνοντας και τις κατάλληλες απαντήσεις σε “απορίες” του Κου Μίχου! :https://proodeutiki.gr/?p=62586

Αγαπητοί μου, συμπολίτες και συμπολίτισσες, μπορείτε να συμπεράνετε κάλλιστα την αλήθεια, μέσα από τα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα , https://proodeutiki.gr/?p=62362 https://proodeutiki.gr/?p=62586 αλλά και από τα έντυπα δημοσιεύματα, που υπήρχαν από την εφημερίδα “Προοδευτική” σε επτά (7) φύλλα της, τα οποία βρήκα στο αρχείο της, και σας παραθέτω ορισμένα από αυτά!

Καλή σας ανάγνωση! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Μιχάλης Πλαστήρας